PUKOVNIK U PENZIJI OTKRIO ISTINU O NAPADU NA KULE BLIZNAKINJE: Po reakciji DŽORDŽA BUŠA zaključio OVO!(VIDEO)
Radišić je ispričao da je sa svojim kolegama iz Vojske Jugoslavije analizirao snimke napada na Svetski trgovinski centar u Njujorku i da je utvrđeno da su “kule bliznakinje” srušene eksplozivom a ne od avio udara kako glasi zvanična verzija događaja, Foto: Youtube / Printscreen

OPTUŽBE NA RAČUN SAD!

PUKOVNIK U PENZIJI OTKRIO ISTINU O NAPADU NA KULE BLIZNAKINJE: Po reakciji DŽORDŽA BUŠA zaključio OVO!(VIDEO)

Radišić je ispričao da je sa svojim kolegama iz Vojske Jugoslavije analizirao snimke napada na Svetski trgovinski centar u Njujorku i da je utvrđeno da su “kule bliznakinje” srušene eksplozivom a ne od avio udara kako glasi zvanična verzija događaja

Objavljeno: 20:38h

Gost emisije „Intervju“ bio je prof. dr Svetozar Radišić, pukovnik Vojske Srbije u penziji. Ekspert za strategiju i vojnu doktrinu, borbenu gotovost, „svedimenzionalnu odbranu“, „psihološki rat“, „neoružane oblike agresije“ i „novi svetski poredak“ izneo je teške optužbe na račun SAD povodom događaja 11. septembra 2001. godine i kasnijim vojnim intervencijama koje su usledile.

Radišić je ispričao da je sa svojim kolegama iz Vojske Jugoslavije analizirao snimke napada na Svetski trgovinski centar u Njujorku i da je utvrđeno da su “kule bliznakinje” srušene eksplozivom a ne od avio udara kako glasi zvanična verzija događaja.

– Reč je o inžinjerskom rušenju – tvrdi Radišić.

On je analizirao i ponašanja tadašnjeg predsednika SAD Džordža Buša u trenutku kada je tokom posete osnovnoj školi dobio vest o napadu na Njujork. Radišić veruje da je Buš znao šta će se dogoditi i da se na snimcima vidi njegova nerovza dok isčekuje da ga obaveste o isplaniranom napadu.

Radišić objašnjava da američke službe toliku manipulišu informacijama da ni mnogima u Americi, pa čak i predsedniku SAD, često nije jasno šta je istina a šta manipulacija.

BONUS VIDEO:

BOLI ME ŠTO NISI TU DA TE ZAGRLIM! Zbog ovog rođendanskog pisma Luni hoće srce da ISKOČI IZ GRUDI: Marko je sve vreme stajao uz nju dok je čitala!

(Espreso.co.rs / Pravda.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.