MILAN JE OTIŠAO U ŠETNJU I NIKAD SE VIŠE NIJE VRATIO: Poslednji put je viđen kod prijatelja kada mu je rekao OVO!
Njegov brat Živorad Radisavljević kaže da se sa Milanom poslednji put video njegov prijatelj kada mu je rekao da planira da ide u bolnicu na operaciju, Foto: Printscreen / Kurir

da li ste ga videli?

MILAN JE OTIŠAO U ŠETNJU I NIKAD SE VIŠE NIJE VRATIO: Poslednji put je viđen kod prijatelja kada mu je rekao OVO!

Njegov brat Živorad Radisavljević kaže da se sa Milanom poslednji put video njegov prijatelj kada mu je rekao da planira da ide u bolnicu na operaciju

Objavljeno:

Milan Radisavljević (64) iz Pinosave nestao je 5. februara i od tada njegova porodica gubi svaki kontakt sa njim.

Njegov brat Živorad Radisavljević kaže da se sa Milanom poslednji put video njegov prijatelj kada mu je rekao da planira da ide u bolnicu na operaciju.

"Milan je iz kuće izašao 5. februara oko 15.30 i tada smo ga poslednji put videli. Rekao je da ide da prošeta, međutim, nije se vratio kući te večeri.

Nestao!
Nestao! foto: Printscreen / Kurir

Odmah smo policiji prijavili nestanak jer se nije dešavalo da se ne vrati kući. Sa sobom nema telefon jer ga nikad nije nosio i izgubili smo svaki kontakt sa njim. Jedan od njegovih prijatelj iz Rakovice rekao mi je da je Milan bio kod njega 6. februara i da mu je rekao da ide u bolnicu na operaciju", navodi brat nestalog.

On dodaje da je Milan zaista imao zakazanu operaciju 6. februara u bolnici Dragiša Mišović, ali da se tamo nije pojavio.

"Sa sobom nije poneo ni ličnu kartu, ni zdravstvenu knjižicu. Na sebi je imao zimsku debelu jaknu tamno plavu i ispod svetlo plavu duksericu i trenerku sive boje, crno-bele patike, tako je izašao iz kuće", kaže brat Živorad i apeluje na građane da ukoliko Milana primete negde da javi najbližoj policijskoj stanici.

BONUS VIDEO:

BOLI ME ŠTO NISI TU DA TE ZAGRLIM! Zbog ovog rođendanskog pisma Luni hoće srce da ISKOČI IZ GRUDI: Marko je sve vreme stajao uz nju dok je čitala!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.