NAKON 30 GODINA: Veran Matić dao OTKAZ na O2, ali OSTAJE u B92, može li ova PRIČA da bude ZAMRŠENIJA?
Odlazi, ali ostaje? Veran Matić, Foto: Milan Obradović

sad ništa ne znamo

NAKON 30 GODINA: Veran Matić dao OTKAZ na O2, ali OSTAJE u B92, može li ova PRIČA da bude ZAMRŠENIJA?

Matić će nastaviti angažman vezan za ljudska prava i medijske slobode u Fondu B92, zatim kroz izdavačku kuću Samizdat B92, čiji je vlasnik i direktor...

Objavljeno:

Dugogodišnji direktor Radio difuznog preduzeća B92 i urednik informativnog programa televizije O2 Veran Matić sporazumno je raskinuo radni odnos sa ovom kućom, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS).

- U proteklih skoro 30 godina Veran Matić bio je na vodećim pozicijama ove medijske kuće. Dobitnik je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja za novinarstvo i humanitarni rad - ističe se u saopstenju UNS-a.

Prema saznanjima UNS-a, Matić će nastaviti angažman vezan za ljudska prava i medijske slobode u Fondu B92, zatim kroz izdavačku kuću Samizdat B92, čiji je vlasnik i direktor, kao i kroz aktivnosti Komisije za istraživanje ubistava novinara.

U saopštenju ovog medijskog udruženja navodi se da Fond B92, ove godine obeležava 15 godina rada, u oblastima obrazovanja, kulture, filantropije i medija, kao pravno lice koje nije povezano sa medijskom kućom B92.

BONUS VIDEO:

KARATE PALMA: Marković zaigrao u Beču, pa ovim potezom iznenadio prisutne (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.