BAKA JELA JE HIT NA JUTJUBU: Ima milione pregleda, a ranije nije znala ni miš da koristi (VIDEO)
Jelena Petrović, Foto: Printscreen Youtube

PRELEPA PRIČA

BAKA JELA JE HIT NA JUTJUBU: Ima milione pregleda, a ranije nije znala ni miš da koristi (VIDEO)

Ova žena stoji iza najgledanijih onlajn tutorijala za kuvanje!

Objavljeno:

Jelena Petrović i njen Jutjub kanal i blog pod nazivom Bakina kuhinja imaju preko 50 miliona pregleda i skoro 150.000 pratilaca koji svakodnevno gledaju novi recept domaće kuhinje.

Ova baka ima 69 godina i jako je kreativna. Ona svoje recepte deli sa svima koji su zainteresovani za neka nova jela i ideje. Naime, ona je pokrenula online tutorijal za kuvanje.

Njen suprug Milan je ujedno i njen snimatelj, ali i osoba koja joj kupuje potrebne namirnice. Za baka Jelu su svi čuli pa je ona postala prava lokalna poznata ličnost, a prošle godine je osvojila čak i nagradu.

Ona je, govoreći za AP istakla kako je pravi recept za uspešno jelo, ljubav i želja da nešto uradite. - Sve možete da uradite samo ako to stvarno želite, dodala je ona.

Naime, sve je počelo pre 10-ak godina kada je baka Jela pokrenula onlajn forum da podeli svoje recepte domaćih jela od supa do kuvanih jela, mesa, slatkiša, domaćeg hleba i peciva. Broj pratilaca polako je rastao i ona je pokenula blog i počela da postavlja video snimke koje je snimala u početku mobilnim telefonom, a tek odnedavno boljom kamerom.

Ona na samom početku nije znala da koristi kompjuter pa je počela sve "od početka".

Ima svoju rutinu koje se nikada ne odriče. Naime, nakon jutarnjeg čaja, par kreće na posao od kupovine namirnica do snimanja, uredivanja i postavljanja videa.

- To je iscrpljujuće, od ranog jutra do kasnih večernjih sati, rekla je baka Jela objašnjavajući da su moguće i greške kao u bilo kom filmu. Baka Jela svoju hranu priprema samo od lokalnih namirnica koje kupuje na pijaci i u prodavnicama zdrave hrane.

Korisnici je hvale kako njena jela vraćaju topla sećanja na detinjstvo. - Moji recepti su svi domaći, tradicionalni recepti domaće hrane, objasnila je baka Jela za agenciju i dodala kako ona pravi hranu koju su njoj njene bake pravile.

Deo hrane koju napravi podeli komšijama i prijateljima, ali slatkiše čuva za svoje unuke.

Svi koji su zainteresovani za recepte bake Jelene, mogu ih pogledati OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.