KO DOZVOLJAVA BAHATO IŽIVLJAVANJE POJEDINIH ČINOVNIKA KATASTRA NAD GRAĐANIMA? Saopštenje povodom ŠTRAJKA u RGZ
U sedištu RGZ-a nalazi se centar IT sistema i arhiv svih podataka. Štrajkači nemaju saglasnost da sutra uđu u ovaj objekat, Foto: RGZ

neverovatno

KO DOZVOLJAVA BAHATO IŽIVLJAVANJE POJEDINIH ČINOVNIKA KATASTRA NAD GRAĐANIMA? Saopštenje povodom ŠTRAJKA u RGZ

U sedištu RGZ-a nalazi se centar IT sistema i arhiv svih podataka. Štrajkači nemaju saglasnost da sutra uđu u ovaj objekat

Objavljeno:

Sporazum o prekidu štrajka Vladi Srbije dostavio je Štrajkački odbor kao gotov dokument, bez mogućnosti za pregovaranje, po sistemu „ključ u ruke“. Vlada je takav dokument prihvatila i potpisala, kao i predstavnici Štrajkačkog odbora. Predstavnici Vlade i RGZ-a nisu uticali na tekst Sporazuma, niti su učestvovali u kreiranju istog.

Ovaj Sporazum rukovodstvo RGZ-a je u potpunosti ispoštovalo. Predstavnici štrajkačkog odbora konstantno pozivaju zaposlene na kršenje sopstvenog Sporazuma, narodski rečeno sindikati „neće ni kako oni hoće“.

Kao sledeći korak ovog protivzakonitog štrajka, sindikalni lideri planiraju da ispred sedišta RGZ-a naprave incident, o čemu smo informisani od strane pripadnika PU Savski venac. Prisustvo policije danas, ispred sedišta Zavoda, izazvalo je uznemirenost i nelagodu kod zaposlenih koji normalno rade.

U sedištu RGZ-a nalazi se centar IT sistema i arhiv svih podataka. Štrajkači nemaju saglasnost da sutra uđu u ovaj objekat.

U sedištu RGZ-a nalazi se centar IT sistema i arhiv svih podataka. Štrajkači nemaju saglasnost da sutra uđu u ovaj objekat.
U sedištu RGZ-a nalazi se centar IT sistema i arhiv svih podataka. Štrajkači nemaju saglasnost da sutra uđu u ovaj objekat.foto: RGZ

Sindikalni predstavnici narušavaju kompletan državni sistem oglušujući se i na nalog inspekcije rada. Bahato se blokira ulazak u službene prostorije katastra i tako vrši nasilje nad građanima u pojedinim opštinama Srbije, na slici u prilogu Predrag Miljković, član Štrajkačkog odbora.

Osim ovog bahatog ponašanja, rade sabotažu rada službi isključivanjem struje, kao u Novom Sadu, lažiraju incidente sa regularnim obezbeđnjem RGZ-a i kontinuirano plasiraju lažne informacije.

Ovakvo bahato ponašanje, isplanirane gerilske akcije, sabotaža rada službi, a sve bez ikakve ideje i predloga konstruktivnog rešenja koje bi dovelo do okončanja štrajka, ukazuje na to da sindikalni lideri deluju, samo i jedino u interesu svojih mentora i sponzora, koji su naručili ovo nasilje nad institucijom kako bi pojedini političari i biznismeni nastavili svoj „lov u mutnom“.

Očigledno je da pojedincima ne odgovara digitalizacija, uvođene reda u rad institucija i sistemskih antikoruptivnih mera.

BONUS VIDEO:

AMBASADOR KAJL SKAT: Kosovo mora da ukine takse i vrati se za pregovarački sto! Uzajamno priznanje je srce sporazuma Kosova i Srbije! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.