Sportom protiv bolesti: Besplatni treninzi za decu obolelu od dijabetesa!

Veliko bravo!

Sportom protiv bolesti: Besplatni treninzi za decu obolelu od dijabetesa!

Deci sa dijabetesom će do kraja 2016. godine jednom nedeljno biti omogućeni besplatni treninzi fudbala, badmintona, zumbe, kao i pohađanje školice sporta
Objavljeno:

Da li ste znali da je Srbija vodeća zemlja u Evropi po broju dece mlađe od 14 godina koja boluju od dijabetesa? Tim povodom, 5. marta u 13 časova će se održati program besplatnih sportskih aktivnosti namenjen deci oboleloj od ove bolesti, pod nazivom "Sportom protiv dijabetesa".

Otvaranje će se održati u Sportskom centru na Zvezdari, a ovom prilikom, Mateja Marinković, dečak oboleo od dijabetesa, koji je i promoter kampanje, zajedno sa svojim vršnjacima, učestvovaće u grupnim trenizima i na taj način najaviti projekat u okviru kojeg će deci sa dijabetesom, do kraja 2016. godine, jednom nedeljno biti omogućeni besplatni treninzi fudbala, badmintona, zumbe, kao i pohađanje školice sporta. Pored predstavnika Ministarstva omladine i sporta skupu će prisustvovati i Dejan Deki Pantelić, koji je aktivno uključen u čitavu kampanju. (Espreso.co.rs/Foto: Ilustracija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.