MOLIM VAS, POMOZITE MI DA NAĐEM SVOJU BIOLOŠKU MAJKU! Ovo pismo danas šeruje pola Srbije (FOTO)
Stoiljković Marijana (40) je žena koja živi u Beogradu sa pitanjem ko je i gde je njena biološka majka, Foto: Profimedia, Printscreen, Ilustracija

pretužno

MOLIM VAS, POMOZITE MI DA NAĐEM SVOJU BIOLOŠKU MAJKU! Ovo pismo danas šeruje pola Srbije (FOTO)

Marijana deli objavu na internetu u nadi da će pronaći svoju biološku majku, verovatno s nadom da je još uvek živa

Objavljeno: 08:59h

Stojiljković Marijana (40) je žena koja živi u Beogradu sa pitanjem ko je i gde je njena biološka majka.

Naime, ona je na društvenim mrežama podelila ceduljicu koju je prema njenim navodima, ostavila njena majka nakon što je rodila 9. januara davne 1979. godine. Tadašnja beba je pronađena 14. januara u stambenoj zgradi u Deligradskoj 14 na Slaviji u Beogradu, a pored bebe je bila i roze ceduljica na kojoj je mlada majka ostavila poruku s namerom da bebu jednog dana i uzme.

Pretpostavlja se da za majku broj 14 nešto znači, te da datum 14. januar kada je ostavljena na pragu broja 14 Deligradske ulice za majku ima neku simboliku, a samo ona zna kroz kakvu muku je prošla pre nego što je odredila sudbinu svoje ćerki ostavivši je nepoznatim osobama.

Na poruci koja slama i najtvrđa srca piše:

- Beba je rođena 09.01.1979. godine. Zove se Stojiljković Marijana. Maloletnica sam i nemam uslova za izdržavanje sebe, pa vas molim da se pri smeštaju bebe u njen dosije nađe i ovaj komadić papira radi kasnijeg preuzimanja, jer ću ga uzeti kada budem imala mogućnosti - glasila je poruka koju je tada svojeručno potpisala majka, a od koje zastaje kledla u grlu.

Marijana sada deli ovaj papirić na internetu u nadi da će pronaći svoju biološku majku, verovatno s nadom da je još uvek živa.

Marijana je objasnila da je svoje detinjstvo provela u Zvečanskoj odakle je kasnije i usvojena i da godinama pokušava da dođe do istine kako se tog 14. januara 1979. godine našla na ulici.

Njeni pokušaji su za sve ove godine bili bezuspešni, a sada moli sve da joj pomognu u nadi da će što pre doći do svoje majke koja bi joj odgovorila na sva pitanja.

- Koji god je razlog mog ostavljanja ja se neću ljutiti, jer najviše od svega želim da pronađem svoju biološku majku i da znam ko sam ja i da li imam možda nekog brata ili sestru - napisala je Marijana na društvenoj mreži Tviter na kojoj ima muško ime s drugim datumom rođenja, a sa molbom da se njena objava što više šeruje.

Njoj je udeljen i savet u vezi sa njenom žalosnom sitaucijom:

Nadamo se da će se Marijana uskoro sresti sa svojom biološkom majkom za koju veruje da ju je rodila i da će cela priča dobiti srećan kraj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.