DOK SE NA TV EMITOVALA ISPOVEST MARIJE LUKIĆ, U CELOM BRUSU JE NESTALA KABLOVSKA Onda se desilo nešto jako sumnjivo
Isključena kablovska televizija u Brusu tokom ispovesti Marije Lukić u emisiji Život priča, Foto: Prinstscreen google maps, Profimedia, Printscreen, Ilustracija

SKANDAL

DOK SE NA TV EMITOVALA ISPOVEST MARIJE LUKIĆ, U CELOM BRUSU JE NESTALA KABLOVSKA Onda se desilo nešto jako sumnjivo

Ispovest Marije Lukić bila je prikazana juče u emisiji "Život priča" juče na TV Prva

Objavljeno: 11:11h

Za Mariju Lukić, bivšu sekretaricu predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke, javnost je saznala nako što je odlučila da progovori o višegodišnjem seksualnom zlostavljanju i ucenjivanju od strane svog tadašnjeg šefa.

Njena ispovest u emisiji "Život priča" juče je bila prikazana na TV Prva, a ona je hrabro, do detalja pričala o seksualnom zlostavljanju koje je proživela, otporu koji je pružila i kazni zbog toga, suočavanjem se žestokim momcima i pretnjama, ali i o tome kako je na kraju ostala sama u svemu.

Nešto pre 22 sata u Brusu je nestala kablovska televizija, čime je onemogućeno gledanje emisije “Život priča”. Ovu informaciju potvrio je veliki broj ljudi, među kojima i Marija.

"Pet minuta pre emitovanja "Život priča", u Brusu je došlo "do kvara" na kablovskoj mreži i sugrađani ne mogu da prate Prva TV. Nadam se da je malo jasnije sve", napisala je Marija.

Bilo je i onih koji su iz minuta u minut prenosili situaciju vezanu za kablovsku televiziju u opštini Brus.

"U Brusu su večeras malo pre početka emisije “Život priča” isključili kablovsku da ljudi ne bi mogli da čuju priču Marije Lukić. Dokle ide ova boleština, ima li kraja?"

Pored kablovse, grad nije imao ni internet.

"Pored kablovske, građani Brusa trenutno nemaju ni internet. Ceo grad. Sutra da se kablovski provajder lepo priupita neke stvari."

Prema rečima tviteraša, provajder je odbio da isključi kablovsku, ali je akcija izvedena tako što je u zgradi u kojoj se nalazi predajnik kablovske televizije, isključena struja.

"Provajder u Brusu je odbio da isključi televiziju i internet. Pošto se nalazi u istoj zgradi gde i Dom kulture, izgleda da je akcija izvedena tako što je isključena struja celoj zgradi"

Na kraju su se građani Brusa pobunili.

"I jedan veliki rispekt za nekoliko desetina građana Brusa koji su večeras izašli i automobilskim sirenama sat vremena trubili u centru grada zbog nasilnog gašenja signala kablovske televizije i interneta. Ovo ludilo mora da stane!"

Ovim povodom, oglasili su se brojni uticajni tviteraši, između ostalih lider Pokreta slobodnih građana, Sergej Trifunović.

"Nego, da li znate Aleksandre Vučiću, predsedniče “svih” građana, da je večeras, dok na TV Prva ide “Život Priča” sa Marijom Lukić koju je vaš kadar Jutka pokušao da siluje, ceo Brus naprasno ostao bez struje? Ili je asteroid udario u Brzeće, il’ je neki isek’o žicu."

Sergej je potom napisao i kako je došlo do gašenja kablovske u trenutku emitovanja emisije, ali i to da postoji interesovanje građana da se u subotu u 18:00h napravi projektor u Brusu i emisija pusti javno.

Situacija koja je zaprepastila građane Brusa, postala je goruća tema na Tviteru.

Jedan od članova Saveza za Srbiju, Željko Veselinović je napisao:

"U Brusu isključena kablovska televizija celom gradu u vreme kada je emitovana emisija Tanje Vojtehovski u kojoj je Marija Lukić govorila o seksualnom uznemiravanja od strane naprednjackog predatora Jutke."

Komentari o pomenutoj temi su nastavili da se nižu:

"Ove žene botovi koji mi pišu na račun emisije "Život priča" i Marije Lukić, nek od*ebu. Nemojte da se trudite, neću vam odgovarati. Samo vam želim da doživite isto, pošto kao žene ne možete da se solidarišete ili izrazite bar malo empatije prema ovome što se ženi dešava."

"Kao u Paklenoj pomorandži kod Kjubrika - kao vid rehabilitacije, vezati članove SNS-a za stolicu, staviti im držače za kapke i na velikom platnu puštati da gledaju ovaj intervju sa Marijom Lukić. "

Podsetimo, za dve godine, koliko je trajao pakao kroz koji je prolazila, Marija je dobila preko 15.000 lascivnih i vulgarnih sms poruka u kojima je predsednik opštine poziva da bude intimna s njim. Seksom je ucenjivao kako bi joj obezbedio napredovanje u poslu, a jednom prilikom ju je poljubio na silu. Kada Marija više nije mogla da izdrži, poruke je postavila na svoj Fejsbuk, a zbog toga je trpela pretnje "opasnih momaka" koji su je u jednom restoranu naterali da iste obriše, pod izgovorom da ono što je pisala nije istina.

Taj razgovor je, na svu sreću, čuo neko od gostiju i prijavio slučaj policiji, posle čega joj je stigao poziv da se javi policiji kako bi dala izjavu. Na taj Način, Marijin slučaj je počeo da se "odmotava".

BONUS VIDEO: NASILNIK, BRUTALNI LAŽOV I PROPALITET! Kako se Sergej Trifunović bori sa PROZIVKAMA TVITERAŠA?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.