Dokle ćemo više da gledamo šabane kako se je*u i tuku na nacionalnoj televiziji?

promocija bluda i razvrata

Dokle ćemo više da gledamo šabane kako se je*u i tuku na nacionalnoj televiziji?

Umesto crtanih filmova i dečijih emisija, srpskim mališanima su na nacionalnim televizijama na tanjiru servirani - blud i razvrat!
Objavljeno: 22:08h
Deca su poput sunđera, usvajaju ono što vide i čuju Zašto srpska deca izrastaju u debile? Brutalni snimak koji će vas naterati da razmislite!
Ako bismo merili na osnovu onoga što srpska deca vide na nacionalnim televizijama na tanjiru im se servira - blud i razvrat!
Printscreen/Youtube/Parovi Explicit - Tv Happy
Scene seksa i nasilja svakodnevno se prikazuju u rijaliti programima.
Pomahnitao! Zmaj je zver! Snimak Zmajeve i Danijeline akcije - kidanje! (VIDEO) Kako ovakve scene mogu da utiču na decu i omladinu? pa i seks koji je sve osim spontanog polnog odnosa predstavljaju mentalni atak na svakog gledaoca, a posebno na decu koja nemaju svest kako zaista izgleda život odraslih pa su im scene s ekrana putokaz u pogrešnom smeru - rijaliti
Farmeri totalno izgubili kontrolu! Saška Karan pokušala da udavi Cecu i raskrvarila joj nos! (VIDEO) to će uticati na mnoge devojke da požele da postanu "starlete", a dečake da budu "opasni momci" Dakle, ovakve scene ne da nisu edukativnog karaktera, već našu decu uče pogrešnim moralnim vrednostima. Kako je moguće stati im na put? Odgovor je - nikako.
Printscreen/ Youtube, Farma
Regulatorno telo za elektronske medije oni nemaju sankcije kojima bi kaznili neposlušne emitere zbog čega se ovakve stvari i događaju - Sa medijima je nemoguće izboriti se!
sankcija za ovakve prekršaje - nema!
REM može da opomene. Onda ide upozorenje. Tek nakon toga imamo pravo na privremenu zabranu emitovanja Ali, svi mediji su dosetljivi. Nakon opomene i upozorenja oni poštuju pravila pet dana, i onda se opet vrate na staro. Opet rade sve što nije dozvoljeno, onda opet šaljemo opomenu, i sve tako u krug
mediji bi se "naučili pameti" tek kada bi se uvele novčane kazne za ovakve prekršaje!
- Savet Regulacionog tela se bori za to da se za medije uvedu rigoroznije mere, među kojima i novčane kazne. Mediji zloupotrebljavaju upozorenja i prešli su svaku granicu! Nekako im se mora stati na put Jedno je očigledno - postojeći propisi nisu više adekvatni! A deca? Ako su bez nadzora, sigurno će koristiti svaku priliku da provire i gledaju "zabranjeno voće". Opet sve pada na teret roditelja. Samo oni mogu da zaštite svoju decu da ne gledaju te gadosti. Samo tako će mališani mogu postati normalni ljudi.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.