SINI JARKO SUNCE S KOSOVA: Ove dve SRPSKE LEPOTICE su HIT NA INTERNETU, a RAZLOG je VRLO NEOBIČAN (VIDEO)
Dve lepe Srpkinje u patriotskom zanosu, Foto: Printscreen

lepote patriotizma

SINI JARKO SUNCE S KOSOVA: Ove dve SRPSKE LEPOTICE su HIT NA INTERNETU, a RAZLOG je VRLO NEOBIČAN (VIDEO)

Još jedna verzija ove pesme pojavila se nedavno na Tviteru u klipu u kojem je pevaju dve lepe i zgodne devojke u prikladnim majicama sa vrlo sređenim frizurama

Objavljeno: 11:25h

Nakon što je jedna mlada na sopstvenoj svadbi otpevala ovu pesmu, "Sini, jarko sunce sa Kosova" postala je apsolutni hit kod patriotski orijentisanih ljubitelja muzike i zabave.

Još jedna verzija ove pesme pojavila se nedavno na Tviteru u klipu u kojem je pevaju dve lepe i zgodne devojke (možda sestre?) u prikladnim majicama sa vrlo sređenim frizurama, te decentnom šminkom.

foto: Printscreen

Pogledajte kako njihov dvoglas zvuči i uživajte u lepotama skockanog patriotizma:

Usput, da iskoristimo priliku i da vas podsetimo kako ista pesma zvuči u izvedbi Danice Crnogorčević, još jedne atraktivne etno pevačice, zapravo mlade sa početka teksta koja je ovu pesmu otpevala i na svojoj svadbi.

Ko ne zna, neka nauči pesmu:

Sini jarko sunce sa Kosova. Ne damo te, zemljo Dušanova. Ne damo te, zemljo Nemanjića, Obilića, braće Jugovića. Svi će Srbi kao Jugovići za krst časni na Kosovo ići, Da odbrane zemlju blagodatnu Za krst časni i slobodu zlatnu! Od Kruševca, Prizrena, Cetinja, Dubrovnika, Knina, Nevesinja, sa Avale, Lovćena i Šare, kliče Srpstvo, ustani, Lazare Dok je Peći i dok je Dečana, Gračanice i Gazimestana, Ne damo te, vaskrslo Kosovo najsvetije polje Srbinovo!

BONUS VIDEO:

FILOZOFIJA CELOG ZRNA: Hranite se zdravim, kvalitetnim i nerafinisanim namirnicama

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.