JA SPREMAM KAVIJAR NA GUČI ŠPORETU, A TI JEDEŠ BUREK U PEKARI: Ovaj status je ZAPALIO BALKAN!
Jede kavijar jer se bogato udala, Foto: Profimedia

aristokrate

JA SPREMAM KAVIJAR NA GUČI ŠPORETU, A TI JEDEŠ BUREK U PEKARI: Ovaj status je ZAPALIO BALKAN!

Najbolje od malih nogu

Objavljeno: 09:06h

Jednoj supruzi i majki jednog dečaka očito je mnogo zasmetala bivša devojka njenog dragog, pa je i detetu objasnila sa kim je njegov tata imao posla pre nego što je on došao na svet.

Sve to ne bi bilo čudno da ona nije istakla kako uz svog supruga spema kavijar na guči šporetu, dok bivša devojka njenog supruga kupuje burek u pekari, a nije bila zadovoljna njegovim materijalnim stanjem, te će joj ona sada nabijati na nos i pokazati kako treba da se kaje.

Ta priča je u kući očito toliko aktuelna da i maleni dečak od četiri godine zna šta bi odgovorio devojci ako je sretne, a izustio je, prema rečima njegove majke sledeće:

- Moj sin Mustafa(4) danas je u pekari prišao bivšoj devojci njegovog tate koja ga je godinama unazad ostavila zbog lošeg imovinskog stanja i rekao: "Nisi volela mog oca, a pogledaj sada kupuješ burek, a moja mama sprema kavijar na našem Gucci šporetu." SAMO STRPLJIVO. Ponosna sam.

Ovo je tvit jedne bogate majke i supruge koja ne krije da su deo "aristokratske porodice" kao i da odgaja sina sa puno ljubavi i kako kaže, u bogatim uslovima.

Na ovu objavu bilo je pregršt ironičnih i negativnih komentara, a u uglavnom su ovu gospođu ismevali:

Ona je stala u svoju odbranu i opet istakla kako su bogati i kako svoje dete od malih nogu uči pravim vrednostima:

Nakon napada na ovu "aristoratsku damu", logično je da se svi pitaju , a šta će ona u pekari? Tek tada su osuli drvlje i kamenje na nju i počeli da je ismevaju u nedogled:

Šta vi kažete na ovo?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.