SVI SU GLEDALI U NJU! Na Sajmu turizma posetiocima se nude NEREALNI aranžmani, ali OVA PLAVUŠA ukrala SVU PAŽNJU!
Prezgodna promoterka od koje zastaje dah, Foto: Filip Plavčić

LEPOTICA!

SVI SU GLEDALI U NJU! Na Sajmu turizma posetiocima se nude NEREALNI aranžmani, ali OVA PLAVUŠA ukrala SVU PAŽNJU!

Ma kakva putovanja, evo zašto treba posetiti Sajam turizma

Objavljeno: 14:20h

Otvoren je 41. Međunarodni sajam turizma i u sledećih nekoliko dana, posetioci u Beogradu mogu da isplaniraju idealna putovanja za 2019. godinu.

I dok su ponude turističkih agencija bogate i šarenolike i sigurno možete naći aranžmane po neverovatnim cenama, i zaista se možete inspirisati dalekim egzotičnim destinacijama od kojih biste mogli da se oprostite od ušteđevine i sve je to jako zanimljivo - ipak će vam ova devojka duge plave kose prva oduzeti dah.

foto: Filip Plavčić

Na našu, a verujte i vašu, veliku žalost, u gužvi nismo uspeli da je uslikamo iz blizine, kao ni da porazgovaramo sa njom, jer je atraktivna devojka u žurbi prošetala pored nas u društvu kolegenice.

Ipak, ekipi Espresa, a i mnogim prisutnim posetiocima promoterka je i u prolazu odmah zapala za oko! Plava devojka u crvenoj haljini i visokim potpeticama je ovim outfitom istakla svoju vitku liniju i zavidnu lepotu.

Uostalom, i sami pogledajte o čemu pričamo...

foto: Filip Plavčić

Ime lepotice redakciji, nažalost, nije poznato. Međutim, po našem mišljenju, prelepa plavuša se definitivno izdvaja iz mase, pa smo odlučili da i vama ovako ulepšamo dan.

foto: Filip Plavčić

Pretpostavlja se da će devojka na Sajmu kao promoterka raditi do kraja, do 24. februara. Ako ste i vi oduševljeni zgodnom devojkom lepog lica, sada vam je bar jasno da Sajam turizma itekako vredi posetiti - pa i ako razlog posete nije planiranje ovogodišnjih putovanja.

foto: Filip Plavčić

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.