Zgadiće vam se život: Ovo vaša deca svakodnevno piju iz plastične flašice! (FOTO)

panika na društvenim mrežama

Zgadiće vam se život: Ovo vaša deca svakodnevno piju iz plastične flašice! (FOTO)

U pitanju su flašice francuskog proizvođača Tomee Tipee, koje se ne mogu tako lako oprati dok se poklopac skroz ne otvori
Objavljeno: 13:51h
Ako ste roditelj, ovo vas neće ostaviti ravnodušnim! 50 opasnih detinjarija koje bi trebalo da dozvolite vašoj deci! (FOTO)
na bočicu za sok za malenu decu koja, zbog načina na koji je koncipirana, skuplja plesan koju deca, ne znajući, piju svaki dan. - Moj prijatelj Simon O’kanada se pitao zašto mu je sin stalno bolestan, dok nije otvorio poklopac bočice za decu i otkrio plesan. To se ne može oprati niti ukloniti niti je vidljivo, dok se poklopac ne otvori.

ZGADIĆE VAM SE ŽIVOT: Roditelji upozoravaju na plesan koju im deca piju svakodnevno!Marie-Pier L’Hostie i Penny...

Posted by Zastita potrosaca on четвртак 3. март 2016.
-
Nazvao je proizvođača, ali mu se žena koja se javila na telefon samo nasmejala.
Kada sam objavila fotografije plesni na fejsbuk grupi i druge su mame utvrdile isto, plesan u bočicama za decu. Zato, ako slučajno imate ovakve bočice, dobro pripazite, jer se to ne može oprati u mašini za sudove niti u slivniku! - napisala je jedna od njih. Fotografije buđavih dečijih flašica na Fejsbuku objavljene su na stranici Zaštita potrošača. Dok su u komentarima neki roditelji bili zgroženi slikama koje su videli, bilo je i onih koji su rekli da se plesan pojavila zbog loše dezinfekcije. - Vidi se da je domaćica prava!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.