PROGOVORILA ŽENA KOJA SE SUDARILA S DEOM: Molila sam je da ne izlazi iz kola, a onda je usledila STRAVIČNA SCENA!
Voditeljka TV Pinka Dea Đurđević teško je povređena u saobraćajnoj nezgodi, Foto: Printscreen Instagram/deadjurdjevic

ispovest

PROGOVORILA ŽENA KOJA SE SUDARILA S DEOM: Molila sam je da ne izlazi iz kola, a onda je usledila STRAVIČNA SCENA!

Svi su bili van sebe. Nikome nije bilo svejedno da vidi otkinut deo tela

Objavljeno: 23:01h

Devojka A.T. (33) koja je bila za volanom automobila sa kojim se sudarila voditeljka TV Pinka Dea Đurđević (28), nakon čega je na nju naleteo autobus i otkinuo joj ruku, navodno je ispričala posle nesreće da je upozoravala voditeljku da ne izlazi iz kola, jer je klizavo i opasno.

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća u kojoj je mlada voditeljka teško povređena desila se 7. februara na Dedinju, ispred bolnice "Dr Dragiša Mišović". Do nesreće je došlo u šest sati ujutru, na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića, kada su se najpre lakše sudarile A. T., koja je upravljala "opel vektrom", i Dea, koja je vozila "pežo".

Nakon toga, Dea je izašla iz automobila i stala na trotoar kako bi videla štetu i javila kolegama da će kasniti na posao. Tada je na nju naleteo autobus, pribio je uz betonsku ogradu, vukao je nekoliko metara i otkinuo joj ruku.

Prema rečima Marije Dimitrijević, laboratorijskog tehničara, koja je među prvima pritekla povređenoj Dei u pomoć, A. T. je, kao i svi ostali, bila vidno šokirana posle udesa.

- Stajala je na trotoaru. Tražila sam joj vodu za povređenu devojku da joj bar malo nakvasim usta, da joj bar malo olakšam. Ona mi je rekla da ima sok. Objasnila sam joj da mi treba čista voda, potom je ona otišla da kupi, verovatno, jer mi je nakon kraćeg vremena donela flašicu vode. I ona je bila van sebe, šetala je trotoarom. A i scena devojke bez ruke u svesnom stanju dovoljno je jeziva da svakog blokira i onemogući ga da reaguje normalno. U jednom trenutku naglas je dobacila: "Govorila sam joj da ne izlazi iz kola, da će je nešto udariti, jer je klizavo i opasno. Upozoravala sam je da pazi, ali, eto, da me je bar poslušala..." - prepričala je hrabra Marija i dodala:

- Svi su bili van sebe. Nikome nije bilo svejedno da vidi otkinut deo tela - objašnjava ona.

Nakon nesreće Dea Đurđević je kolima Hitne pomoći prevezena na VMA, gde su lekari posle petočasovne operacije uspeli da joj zašiju ruku. Njen oporavak sada teče u najboljem redu.

- Dea je hrabra i psihički jaka. I bolje od očekivanog podnosi postoperativni period. Ruka je u dobrom stanju, cirkulacija je uspostavljena i oporavak ide u dobrom smeru - kaže izvor.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.