JEDNA JE ZAMAJAVALA PRODAVAČICU, DRUGA JE KRALA CIGARETE: Devojke iz Pančeva sada PLAČU i KUKAJU
Dok su dve devojke zamajavale prodavačicu - treća, kojoj je radnica bila poluokrenuta leđima, zgrabila je sa police paklu cigareta, Foto: Twiter/printscreen

Plakale su i molile

JEDNA JE ZAMAJAVALA PRODAVAČICU, DRUGA JE KRALA CIGARETE: Devojke iz Pančeva sada PLAČU i KUKAJU

Mislile su da neće biti provaljene.

Objavljeno:

Tri devojke ukrale su cigarete iz trafike u ulici vojvode Petra Bojovića u Pančevu u subotu, pa vrlo bzo zažalile.

Naime, dok su dve devojke zamajavale prodavačicu - treća, kojoj je radnica bila poluokrenuta leđima, zgrabila je sa police paklu cigareta. Ne menjajući izraz lica, snalažljivo je gurnula šaku ispod podignute druge ruke savijene u laktu, u kojoj je držala torbu.

Iskusna prodavačica istog trenutka ju je prozrela i uzela joj iz ruke - ne paklu cigareta, već deo svoje dnevnice i nešto što se u malim trgovinama nadoknađuje iz sopstvenog džepa.

Umesto poniznog izlaska, pred prekornim pogledom prodavačice koji ju je "streljao", one su nabacile široke osmehe. Dan kasnije, ipak im je spao s lica.

- Vraćale su se u radnju. Plakale su i molile da video bude uklonjen sa društvenih mreža - rekli su nam Pančevci koji ih prepoznali kada su se pojavile, ali iz pogrešnog razloga sramote.

- Već duže vreme mnogo mladih krade. Žena koja radi je bolesna zbog njih, ne može da se izbori više - ističu nam poznanici, a kako primećuje Angelina R. koja radi u jednom od butika malog trgovca, upravo su uglađeni i doterani mladi najbahatiji lopovi.

- Kad si neiskusan, gledaš ih kako ulaze od glave do pete u markiranom pa ni ne obraćaš pažnju. Onda za njima nađem u kabini brdo zujalica, kako ne bi zapištali. Nama su na poslu na početku zasad samo zapretili da će nam odbijati od plate, iako ne možemo da izigravamo i obezbeđenje. U okolnim prodavnicama, gazde to i rade. Kao da imamo ne znam ni ja kakvu platu, a sa bonusima nakupim ponekad jedva 35.000 dinara. Kamere koje su postavljene kod nas su lažne, a i da nisu, ništa nam ne bi značilo - kaže Angelina.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.