OSVANULO JE LEDENO JUTRO, DUVA JAK VETAR, NEGDE I VEJE! Vremenska prognoza za danas vam se neće dopasti
Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima olujne jačine, severozapadni, uveče u slabljenju, Foto: Beta / Dragan Gojić

TEMPERATURA

OSVANULO JE LEDENO JUTRO, DUVA JAK VETAR, NEGDE I VEJE! Vremenska prognoza za danas vam se neće dopasti

Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima olujne jačine, severozapadni, uveče u slabljenju

Objavljeno:

U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, ujutru i pre podne mestimično sa susnežicom i snegom. Na severu i istoku suvo sa sunčanim intervalima.

Vetar će biti umeren i jak, na severu, u planinskim predelima i na istoku sa udarima olujne jačine, severozapadni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura od 0 do 3, a najviša dnevna od 2 do 7 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu ujutru oblačno, u pojedinim delovima grada sa kratkotrajnom susnežicom ili snegom. Tokom dana suvo, uz delimično razvedravanje. Vetar umeren i jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 2, a najviša dnevna oko 5 stepeni Celzijusa.

Relativno pobolјšanje biometeorološke situacije. Uobičajene tegobe su moguće kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i nervno labilnim osobama. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu reumatskih bolova i neraspoloženja.

BONUS VIDEO:

LEPI MIĆA RASKRINKAO DRUGARICU! Kija je spavala sa Filipom i šta ćemo sad?! ISPRIČAO SVE!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.