NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU ANDRIJE DRAŠKOVIĆA: Čeka se transport za Beograd, ispred bolnice mnogi prijatelji!
 Andrija Drašković, Foto: Dragan Kadić

NOVE INFORMACIJE

NAJNOVIJE INFORMACIJE O STANJU ANDRIJE DRAŠKOVIĆA: Čeka se transport za Beograd, ispred bolnice mnogi prijatelji!

Draškovića očekuje transport za Beograd nakon stabilizovanja njegovog zdravstvenog stanja

Objavljeno:

Meho Mahmutović direktor novopazarskog zdravstvenog centra izjavio je za Indeksonline.rs da se Andrija Drašković nalazi u koronarnoj jedinici te bolnice i da se očekuje nakon poslepodneva njegov transport za Beograd.

Mahmutović kaže je rekao da je pdmah po prijemu u opštu Bolnicu Novi Pazar, pacijent Andrija Drašković hitno smešten na odeljenje intenzivne nege, takozvanu koronarnu jedinicu, gde je odmah uključena tromboliza nakon čega je uspostavljena reperfuzija i trenutno se pacijent nalazi u dobrom opštem stanju”.

Draškovića očekuje transport za Beograd nakon stabilizovanja njegovog zdravstvenog stanja. Po planu je predviđeno da se preveze u tercijalnu ustanovu u Beogradu gde će se uraditi koronarografija i eventualno postavljanje stent-a” zaključio je Mahmutović.

Radnik ZC Novi Pazar rekao nam je da je video Andriju Draškovića koji se trenutno nalazi u koronarnoj jedinici novopazarskog zdravstvenog centra i da izgleda dobro, ali da ispred ZC Novi Pazar stoji veliki broj ljudi koji čekaju njegovo stanje.

Opšta bolnica Novi Pazar
Opšta bolnica Novi Pazar foto: INDEKSONLINE.RS

Da podsetimo, kontroverzni biznismen Andrija Drašković doživeo je infarkt na Kopaoniku i hitno je prebačen u bolnicu u Novom Pazaru.

Kako se saznaje, Drašković je jutros tokom skijanja osetio bol u grudima, nakon čega mu je ukazana hitna pomoć na Kopaoniku. Potom je prebačen u bolnicu u Novom Pazaru.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Indeksonline.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.