SRBIN U KINI "RAZOTKRIVA" teroriste OVK, zbog ovoga je dospeo na POSEBNU LISTU, a čeka ga VELIKI IZAZOV!
Navodi se da je Kuzmanović u Kini zabeležio veliki uspeh, Foto: Profimedia

HRABRI SRBIN

SRBIN U KINI "RAZOTKRIVA" teroriste OVK, zbog ovoga je dospeo na POSEBNU LISTU, a čeka ga VELIKI IZAZOV!

Navodi se da je Kuzmanović u Kini zabeležio veliki uspeh

Objavljeno:

Novosađanin Milan Kuzmanović (25) na prestižnom Univerzitetu Đao Tong u najvećem kineskom gradu Šangaju priprema master rad o plasiranju neistinitih vesti o Balkanu, a potom planira i doktorsku disertaciju o medijskoj transformaciji tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), pišu Novosti.

Navodi se da je Kuzmanović u Kini zabeležio veliki uspeh pošto je zajedno sa još 11 kolega iz drugih zemalja dospeo na takozvanu dekanovu listu Fakulteta za medije i komunikacije ovog univerziteta osnovanog 1896, jednog od osnivača "Šangajske liste".

List navodi da je tematika tzv. OVK zaokupljala Kuzmanovićevu pažnju i tokom osnovnih studija na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu i da ju je istraživao uz pomoć beogradskih, ali i novosadskih profesora.

- Od 1998. do danas tzv. OVK i njeni predvodnici doživeli su u zapadnim medijima neverovatnu transformaciju, počevši od toga da su na početku bili na listama CIA, a da sada imaju pristup čak i u Ujedinjenim nacijama- kazao je Kuzmanović koji trenutno boravi u Novom Sadu.

On ocenjuje da niko do sada u svetu nije ozbiljno, naučnim metodama, analizirao "slučaj OVK".

- Želim to da istražim i da pokažem koliko mediji mogu da postave određene teme na dnevni red i da nam nameću o čemu i kako treba da razmišljamo - naveo je ovaj student.

BONUS VIDEO:

PREVIŠE SAM LEPA DA BIH OSTALA SAMO NA JEDNOM BRAKU! Kija ne odustaje od ljubavi: U jednoj venčanici je Slobi rekla DA, a u ovoj planira DRUGU SVADBU!

(Espreso.co.rs / Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.