TRI GODINE SU OVI BEOGRAĐANI TRAŽILI SVOG IZGUBLJENOG PSA: Klip od koga zastaje knedla u grlu (VIDEO)
Zlatni retriver po imenu Ema, posle trogodišnjeg lutanja, opet se našla u svom domu, objavilo je udruženje Beta Beograd na svojoj Fejsbuk stranici!, Foto: Printscreen / Facebook

DIRLJIV MOMENAT

TRI GODINE SU OVI BEOGRAĐANI TRAŽILI SVOG IZGUBLJENOG PSA: Klip od koga zastaje knedla u grlu (VIDEO)

Zlatni retriver po imenu Ema, posle trogodišnjeg lutanja, opet se našla u svom domu, objavilo je udruženje Beta Beograd na svojoj Fejsbuk stranici

Objavljeno:

Velika radost ispunila je jednu porodicu iz Beograda kada su im iz udruženja Beta javili da su posle tri godine potrage, konačno pronašli njihovog voljenog psa.

Zlatni retriver po imenu Ema, posle trogodišnjeg lutanja, opet se našla u svom domu, objavilo je udruženje Beta Beograd na svojoj Fejsbuk stranici. Kako se navodi, ubrzo po dojavi savesnih građana da je pronađen pas koji deluje kao vlasnički iz ove orgnizacije su izašli na teren, nakon čega su se uputili do veterinara koji je preko čipa uspeo da pronađe vlasnike psa.

Susret između Eme i njene porodice, protekao je dosta emotivno i veselo, a to nije mogla da pokvari ni činjenica da je njeno crce napao crv, međutim, kako su napisali u saopštenju iz Bete, oni veruju da će zlatni retriver i to uspešno prebroditi sada kada se konačno ponovo našao sa svojim najmilijima.

BONUS VIDEO:

SPREMNI SMO ZA VOJVODINU: Fudbaler Zvezde Veljko Simić posle meča sa Mariborom (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.