PROROČANSTVO NIKOLE TESLE OD PRE JEDNOG VEKA: Tri najveće ljudske zablude upropastiće čovečanstvo!
Još pre nekoliko decenija, Tesla je sve shvatio!, Foto: Profimedia

SVE JE ZNAO

PROROČANSTVO NIKOLE TESLE OD PRE JEDNOG VEKA: Tri najveće ljudske zablude upropastiće čovečanstvo!

Koja uverenja ne dovodimo u pitanje, a trebalo bi?

Objavljeno: 08.02.2019. 20:32h
  • 230

Prema mišljenju slavnog naučnika Nikole Tesle, najveće ljudske zablude nastale su zapravo u moderno doba.

Ove zablude su se nekako raširile i postale dominantna uverenja širom sveta, koje niko čak i ne dovodi u pitanje, a Tesla je još pre nekoliko decenija izdvojio tri najveće:

Na prvom mestu su ljudske zablude o svemiru. To su zablude o tome da je Zemlja jedina nastanjena planeta, da su ljudi najrazvijenija rasa u svemiru, da je svemir vakuum bez energija i materije u najvećem svom delu, osim planete, zvezda i sitnih svemirskih čestica.

One su, kao i mnoge druge, potekle upravo, zbog "nadobudnih" naučnika koji su donosili zaključke bez ikakvih činjenica i dokaza, a koje kasnije drugi nisu mogli oboriti, jer takođe nisu imali nikakve činjenice i dokaze.

Druga ljudska zabluda je o nastanku bolesti, koja je automatski donela i neznanje i zablude o načinu lečenja. Iako je druga po značaju, ova zabluda je prva po rasprostranjenosti, zbog nemerljivih problema nauke koje koštaju najveći broj ljudskih života, zdravlja, kreativnih i intelektualnih potencijala, jer im onemogućava da se razviju.

Treća velika ljudska zabluda odnosi se na mogućnosti koje čoveku pružaju energije, jer ne poznajući ostale energije, čovek je samo zagrebao mogućnosti korišćenja kroz električnu, toplotnu, energiju sunca i vetra, dok je ostalo netaknuto i potpuno nepoznato.

Što je od svega najgore, o tome se ni ne razmišlja, kao ni o korišćenju mnogobrojnih energija koje su u stanju da pomognu čoveku u gotovo svim sferama ljudskih interesa i koje bi mogle da preporode Zemlju i celu ljudsku civilizaciju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs / Stil.kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media