HVALA DEVOJCI KOJA JE ISTRČALA IZ AUTOBUSA I ZAUSTAVILA DEINO KRVARENJE: Sarapa ispričao detalje drame na Dedinju!
Sarapa je sam otvorio jutarnji program, Foto: RTV Pink printscreen

potresno

HVALA DEVOJCI KOJA JE ISTRČALA IZ AUTOBUSA I ZAUSTAVILA DEINO KRVARENJE: Sarapa ispričao detalje drame na Dedinju!

Sarapa je jutros sam vodio jutarnji program

Objavljeno: 07:34h

Predragu Sarapi, koji je jutros sam vodio jutarnji program na ovoj televiziji, jako je teško pala povreda njegove koleginice Dee Đurđević. Podsetimo, ona je juče ujutru teško povređena u saobraćajnoj nesreći u blizini ove medijske kuće.

Sarapa je počeo jutarnji program uobičajenim najavama najvažnijih tema, a onda, kad su došli gosti, urednik u Kuriru Ratko Femić i novinar Politike Aleksandar Apostolovski, zahvalio se svima na pomoći u toku jučerašnjeg dana, kad je reč o zbrinjavanju njegove povređene koleginice.

Posebno se zahvalio devojci, kako je rekao medicinskoj sestri, koja je istrčala iz autobusa neposredno posle nesreće i pružila prvu medicinsku pomoć teško povređenoj Dei.

- Želim posebno da se zahvalim toj devojci... Koja je istrčala iz autobusa... Medicinskoj sestri valjda, koja je zaustavila početno krvarenje kod Dee... - rekao je Sarapa.

Lekari su juče posle petočasovne operacije uspeli da replantiraju ruku koja je bila potpuno otkinuta kad je autobus naleteo na mladu voditeljku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.