VRATI SE ŠTO PRE DA MOŽEMO DA NASTAVIMO DA SE NE SLAŽEMO NI U ČEMU: Poznata voditeljka ima VAŽNU PORUKU ZA DEU!
Hristina Stojiljković i Dea Đurđević, Foto: Printscreen /Twitter, Printscreen Instagram / Dea Đurđević

PODRŠKA

VRATI SE ŠTO PRE DA MOŽEMO DA NASTAVIMO DA SE NE SLAŽEMO NI U ČEMU: Poznata voditeljka ima VAŽNU PORUKU ZA DEU!

Sudeći prema tvitu, njih dve su koleginice iz studentske klupe koje su često imale razmirice koje ipak ni na koji način nisu mogle da ugroze njihovo prijateljstvo

Objavljeno:

Hristina Stojiljković, voditeljka emisije “Minut do 12” na Jutjubu uputila je reči podrške svojoj koleginici Dei Đurđević nakon nesreće koju je doživela.

Sudeći prema tvitu, njih dve su koleginice iz studentske klupe koje su često imale razmirice koje ipak ni na koji način nisu mogle da ugroze njihovo prijateljstvo.

- Koleginice iz studentske klupe, generacijo, lepotice, želim ti brz i potpun oporavak, da se što pre vratiš na svoje, da možemo da nastavimo da se ni u čemu ne slažemo, napisala je voditeljka i dodala:

- Drži se Dea, ti si lav.

Podsećamo, voditeljka Dea Đurđević teško je povređena jutros pošto ju je autobus udario na trotoaru nakon što je izašla iz svog automobila. Saobraćajna nesreća desila se oko šest časova ispred beogradske bolnice "Dr Dragiša Mišović".

Operacija je završena i sve funkcije ruke su povezane.

Dea je zasad dobro i čeka se oporavak. Lekari još ne znaju ništa konkretno, ali kako kažu, najbitnije je da je sve prošlo u najboljem redu i da su mladoj voditeljki uspeli da sačuvaju ruku.

Operacija je počela nešto pre 11 časova, a Dea je odmah posle nesreće zbrinuta na VMA. Zahvat je trajao nešto više od tri sata, ali vrhunski tim lekara uspeo je da sačuva njenu ruku.

Kako saznajemo, lekari ne puštaju nikoga osim članova porodice blizu operacionog bloka, odnosno šok sobe u koju je prebačena mlada voditeljka posle operacije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.