VELIKI POVRATAK OLJE BEĆKOVIĆ! Od 7. aprila moći ćete opet da je gledate na ovom TV kanalu
Olja Bećković, Foto: Printscreen / B92

vraća se na male ekrane

VELIKI POVRATAK OLJE BEĆKOVIĆ! Od 7. aprila moći ćete opet da je gledate na ovom TV kanalu

Za sve one koji poštuju i podržavaju ovu voditeljku, Sergej Trifunović ima dobru vest koju je prvi objavio na društvenoj mreži Tviter

Objavljeno:

Olja Bećković voditeljka kultne emisije, „Utisak nedelje“ u kojoj je svake nedelje od 21 čas autorka Olja Bećković sa gostima razgovarala o događajima koji su obeležili proteklu nedelju, prestala je da se emituje 2014. godine.

Za sve one koji poštuju i podržavaju ovu voditeljku, Sergej Trifunović ima dobru vest koju je prvi objavio na društvenoj mreži, Tviter.

On je ekskluzivno objavio da će se Olja Bećković pojaviti na televiziji Top, gde će se najverovatnije naći u ulozi voditelja.

- Olja Bećković od 7-og aprila, na televiziji Top. Allahu dragom hvala, napisao je on na svom Tviter nalogu što su mnogi podržali.

Podsećamo, emisija "Utisak nedelje" je prvobitno počela da se prikazuje na Studiu B od 1991. godine, sve do 2002. godine kada se seli na B92 na kojoj se emitovala sve do njenog gašenja 2014. godine.

Olja Bećković je svake nedelje u goste dovodila jednu ili više ličnosti iz javnog života sa kojima je razgovarala o temama koje su bile aktuelne prethodne nedelje. Gosti u studiju, kao i deset gledalaca koji uspeju da se uključe, imaju priliku da glasaju za svoj utisak iz protekle nedelje, i to sa liste predloga koje voditeljka odabere. Pored toga, gosti u studiju glasaju za najjači utisak iz protekle nedelje koji nije na listi predloga.

Problem sa „Utiskom nedelje“ nastao je kada je uredništvo medijske kuće B92 predložio Olji Bećković da emisiju sa nacionalne frekvencije ove televizije premesti na kablovski kanal “B92 info” koji pokriva 60 odsto Srbije.

Tome su se od početka protivili autorka Olja Bećković, ali i glavni i odgovorni urednik informativnog programa B92 Veran Matić, koji su smatrali da je prelazak emisije na kablovski kanal degradacija „Utiska nedelje“ što je za njih bilo neprihvatljivo.

„’Utisak’ nije odložen do daljnjeg, nego je zabranjen i ja nisam odbila dogovor, nego sam odbila ultimatum. Ja sam ucenjena da je jedini način da nastavim da radim svoju emisiju po važećem ugovoru do marta da prethodno potpišem da u novembru prelazim na Info kanal B92”, rekla je tada Olja Bećković.

Olja Bećković se tada zajedno sa nekoliko stotina ljudi koji podržavaju nju i njenu emisiju, pojavila na protestnom skupu ispred B92, ali je i tada rekla okupljenima da joj se čini da su se uzalud okupili.

Nju su tada podržale kolege novinari, porodica, prijatelji, političari i predstavnici civilnog sektora.

Sada, Olja se vraća na "velika vrata", a da li će emisija vratiti staro ime ili će biti u pitanju neki novi format, saznaćemo uskoro.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.