BROJ HITNE POMOĆI ISKLJUČEN ZBOG DUGA! Bruka i sramota u NOVOM BEČEJU
Bruka i sramota u NOVOM BEČEJU, Foto: Petar Lazović, Ilustracija/Espreso.co.rs

HOROR!

BROJ HITNE POMOĆI ISKLJUČEN ZBOG DUGA! Bruka i sramota u NOVOM BEČEJU

Dom zdravlja je preko 400 dana u neprekidnoj blokadi zbog duga od oko 130 miliona dinara

Objavljeno:

Telefonski broj službe Hitne pomoći 194 u Novom Bečeju bio je isključen od juče popodne do danas u 10 časova zbog nagomilanog duga koji prema rečima nadležnih u toj banatskoj opštini iznosi 130 miliona dinara.

Nadležni su se javnosti na zvaničnoj Fejsbuk stranici Opštine Novi Bečej juče obratili putem saopštenja u kome se navodi da je za nagomilane dugove krivo prethodno rukovodstvo Doma zdravlja.

- Poštovani sugrađani, zbog nagomilanih dugova prethodnog rukovodstva Doma zdravlja, od 130 miliona dinara, danas su isključeni brojevi hitne pomoći. Rukovodstvo opštine je tokom dana pokušalo da ponovo uspostavi funkcionisanje brojeva, ali će oni biti uključeni tokom sutrašnjeg dana. Obezbeđen je broj na koji se možete javiti ukoliko imate potrebu za hitnom medicinskom pomoći. Privremeni broj HMP je 0600809413- navodi se u saopštenju Opštine Novi Bečej.

Danas se na istom oko 11 časova pojavilo saopštenje u kome se javnost obaveštava da im je ponovo dostupan stari broj telefona za hitne slučajeve 194, piše na Fejsbuk stranici ove opštine.

Poštovani sugrađani, Lokalna samouprava je rešila problem Doma zdravlja i uspostavila funkcionisanje brojeva. Brojevi na kojima možete dobiti Hitnu pomoć: 194 i 023 771 124, Centrala: 023 773 600 - piše u saopštenju bez naznaka da li je i na koji način rešen ovaj problem odnosno da li je dug izmiren ili je postignut neki dogovor sa provajderom usluga telefonije.

Prema nezvaničnim informacijama, Dom zdravlja je preko 400 dana u neprekidnoj blokadi zbog duga od oko 130 miliona dinara, najvećim delom prema distributeru lekova "Fenix".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.