DEMONSKA JAZBINA MIROLJUBA PETROVIĆA! Ušli smo u kuću u kojoj je Miroljub Petrović "lečio" pokojnog Slavča (FOTO)
Biljana Jovanović posetila je Miroljuba u selu Petrovac, Foto: Stefan Kojić, Sonja Spasić, Privatna arhiva

SELO KOD LESKOVCA

DEMONSKA JAZBINA MIROLJUBA PETROVIĆA! Ušli smo u kuću u kojoj je Miroljub Petrović "lečio" pokojnog Slavča (FOTO)

Biljana Jovanović, sestra pokojnog Slavča Petrova posetila je selo Petrovac, a tamo je zatekla Miroljuba Petrovića koga krivi za smrt svog brata

Objavljeno:
Jelena Jovanović

Sestra Slavča Petrova koji je preminuo od tumora na mozgu nakon što ga je Miroljub Petrović neuspešno lečio, Biljana Jovanović otišla je u petak u selo Petrovac gde je "ležao" njen brat.

Od tragičnog događaja je prošlo četiri nedelje, ali Biljanina tuga se ne smanjuje. Svaki dan joj počinje na groblju, a završava se u suzama. Kaže da Miroljuba ne mrzi, ali da neće odustati od borbe za pravdu.

Selo Petrovac
Selo Petrovac foto: Privatna arhiva

Rešila je da ode u selo Petrovac gde trenutno boravi Miroljub, ali nije imala nameru da ga "napadne".

Želela je da se priseti uspomena jer je tamo često boravila sa voljenim bratom dok je bio živ.

Miroljubov centar za lečenje bolesnih
Miroljubov centar za lečenje bolesnih foto: Privatna arhiva

Kada sam stigla u selo, osetila sam veliku bol, i shvatila sam da sam žrtva velike prevare. Moj brat ju je platio životom. Videla sam Miroljuba na vratima, kako ulazi u kuću, ali nisam imala potrebu da mu se obratim. Želela sam samo da se prisetim trenutaka kada je moj brat bio živ, rekla je Biljana za Espreso i dodala:

Ulaz u Centar
Ulaz u Centar foto: Privatna arhiva

Dok je brat bio u Miroljubovom centru, sećam se da sam sa drugaricom otišla jedan dan da ga posetim. Prvo sam mu nabrala šumske jagode, i pamtim da je tog dana bio veseo. Napomenuo mi je da je Miroljub dobra osoba, i jedva me je pustio da krenem. Sećam se da smo planirali da me posle poseti u Kruševcu.

Ona je prilikom posete pokušala da razgovara i sa komšijama koje su joj rekle da je Miroljubov centar zapravo kuća njegovog strica.

Selo Petrovac
Selo Petrovac foto: Privatna arhiva

- Uspomene mi naviru stalno, a ja i dalje ne mogu da verujem da Miroljub tvrdi da je moj brat umro jer se nije pridržavao svih njegovih saveta. Odgovorno tvrdim, a to moji prijatelji mogu i da potvrde, da se on pridržavam sto odsto svih saveta i više od toga, kaže Biljana za Espreso.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

Napomenula je kako je Miroljub upozorio njenog brata da "nikako ne ide kod lekara".

- Moj brat je umro zbog šarlatana i prevaranta koji ima psihičke tegobe i koji treba da se leči. On voli da "zavodi" ljude i pacijente, kao i da "glumi" doktora. Plaćali smo 120 evra po danu njegov čuveni Centar, a njemu nije bilo bolje. Na kraju je umro, priča Biljana kroz suze.

Biljana Jovanović
Biljana Jovanović foto: Stefan Kojić

On je nedavno demantovao navode sestre preminulog Slavča da dan u njegovom centru košta 120 evra, praveći se da ne zna ništa o tome i da on nema nikakvu zaradu. Međutim, kako kaže Biljana Jovanović, njen brat je prilikom boravka u centru saznao kome ide novac koji daju na ruke "studentima" Miroljuba Petrovića.

Podsećamo, Petrović je u petak na jednoj televiziji govorio o davanju izjave u policiji u Leskovcu, gde je pozvan zbog sumnje da je počinio krivično delo teško delo protiv zdravlja ljudi.

Miroljub Petrrović
Miroljub Petrrović foto: Sonja Spasić

- Oni su mene pozvali, rekao sam pet rečenica, deset, ne znam koliko. Policajac je to ukucao u kompjuter, ja potpisao. Doviđenja, doviđenja. Znači, ljudi pristojni. A mediji to prave kao da su me vezivali lancima, šibali me bodljikavom žicom. Tako ispada na osnovu pisanja Miki Maus novina - rekao je Petrović, dodajući da je razlog što mediji pišu o njegovom slučaju jer on "kvari biznis farmaceutskoj mafiji koja plaća ove zlonamerne novinare da njega razvlače."

Biljana nam je prokomentarisala njegovo negiranje kao i poricanje bilo kakve krivice.

Biljana Jovanović
Biljana Jovanović foto: Stefan Kojić

- On laže da njega napada neka farmaceutska mafija, a ustvari ne može da prizna sam sebi da je odgovoran smrt čoveka. Mora da shvati da nije nikakav lekar i treba da prestane da "leči" ljude, dok još neko ne plati životom, objašnjava Biljana Jovanović za Espreso.

Na kraju dodaje da brata nikada neće prežaliti, a najavila je da će tražiti i podršku od države Makedonije, i da će uradditi sve što je u njenoj moći kako bi pravda na kraju pobedila.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.