NAJLEPŠA PRIČA U SRBIJI: Snežana je SVE IZDRŽALA, jača je od OPAKE BOLESTI!
Ono što nakon oporavka koji će trajati dvadesetak dana sledi jesu hemoterapije - kaže Nenad, Foto: Printscreen / Youtube

ČEKA JE OPORAVAK

NAJLEPŠA PRIČA U SRBIJI: Snežana je SVE IZDRŽALA, jača je od OPAKE BOLESTI!

Ono što nakon oporavka koji će trajati dvadesetak dana sledi jesu hemoterapije - kaže Nenad

Objavljeno:

Naša sugrađanka Snežana Đorđević uspešno je operisana u vodećoj državnoj bolnici u Bugarskoj, u Sofiji. Kako je Pirotskim vestima kazao njen suprug Nenad, višečasovni operativni zahvat je bio izuzetno komplikovan, izvela ga je uspešno jedan od najboljih bugarskih hirurga a tokom zahvata Snežani je odstranjen želudac, jajnici, žučna kesa i slezina jer su svi ovi organi bili zahvaćeni kancerom, kaže Nenad.

- Ono što nakon oporavka koji će trajati dvadesetak dana sledi jesu hemoterapije - kaže Nenad. Po njegovim rečima, i za predstojeće hemoterapije neophodna je finansijska pomoć ovoj porodici i majci dvoje mališana, pa se mole da svi koji su u mogućnosti, pomognu uplatom na račun Snežane Đorđević u Komercijalnoj banci. Broj računa je 205900101894990248.

Porodica Đorđević uputila je zahvalnost svim našim sugrađanima koji su im pomogli u prikupljanju novca za skupu operaciju u Bugarskoj. Osim velikog broja uplata humanih sugrađana, značajnu pomoć pružila je Izdavačka kuća Knjiga znamenje, vlasnika Željka Perovića, koja je svakom humanom Piroćancu, ali i svim iz cele zemlje koji su dali dobrovoljne priloge u iznosu od makar 200 dinara, poklanjala knjigu.

Prikupljani su dobrovoljni prilozi i u Tijabarskoj i Pazarskoj crkvi u vreme Božića, a pirotski frizeri organizovali takođe humanitarnu akciju “Humanitarno friziranje”. U isporuci knjiga volonterski se angažovao i pirotski Potrčko – Aleksa Živković.

BONUS VIDEO:

ONA SE SA DUŠKOM I ĆERKAMA PRŽI U DUBAIJU, A S DRUGE STRANE... Ovaj muškarac uz šampanjac pozdravlja Jelenu Karleušu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.