NEZABORAVNA RIBARSKA PUSTOLOVINA NASRED PUTA! Meštani Vučja žive najsuroviju realnost (FOTO)
Rupe na putu, Foto: Printscreen/facebook, Print Screen Youtube

kreativno

NEZABORAVNA RIBARSKA PUSTOLOVINA NASRED PUTA! Meštani Vučja žive najsuroviju realnost (FOTO)

Ovako izgleda put Leskovac-Vučje

Objavljeno: 17:18h

Iako je vučjanski kraj kod Leskovca nedavno dobio 3,5 kilometara novog puta urađenog po evropskim standardima koji je značajan zbog prometa robe, ovih dana ima i drugu svrhu.

Naime, na putu se može uočiti rupa ili takozvani krateri koji je prikriven baruštinom, dok četvorica momaka sa pecaljkama u sedećem položaju oponašanju pecanje riba.

Ovi kreativni momci su na komedijalan način hteli da prikažu stanje stvari na putu za Vučje u opštini Leksovac i nasmejali sve korisnike društvenih mreža.

I komentari su takođe bili šaljivi, te u su bili u sličnom duhu:

- "Alo bre ljudi, zar nevidite da je država zaštitila Vučje, namerno se neasfaltiraju putevi da ne može niko da priđe, samim tim smo zaštićeni - glasio je jesan od komentara.

Bilo je i onih koji su čak osmislili slogan za turistički angažman:

- Doživite nezaboravnu ribolovnu pustolovinu. Dobrodošli u Vučje - našalili su se korisnici.

Nije samo opština Leskovac u ovom problemu, već i prestonica Srbije, ali i većina gradova i sela. Neki su imali i sličan problem i pre zime, drugi su na kratere nailazili nakon soli koja je privremeno rešavala problem leda na asfaltima, te napravila rupe koje vozačima uništavaju vozila.

Dakle, put do jednog od najlepših turističkih mesta u opštini Leskovac je ovih dana neprimamljiv za turiste, te se nadamo da će ovaj problem uskoro biti rešen.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.