ZA SVE JADNIKE KOJI SU NA DNU: KOMPLEKSI I LJUBOMORA ĆE VAS UBITI! Ovako Babićeva ćerka PRAVDA svog oca
Prepucavanje preko društvenih mreža: Teodora Babić, Foto: Printscreen Instagram, Nebojša Mandić

OŠTAR ODGOVOR

ZA SVE JADNIKE KOJI SU NA DNU: KOMPLEKSI I LJUBOMORA ĆE VAS UBITI! Ovako Babićeva ćerka PRAVDA svog oca

Ne trudite se uzalud da poremetite ljude koji znaju svoju vrednost i koji će zauvek biti mnogo iznad vas

Objavljeno: 20:53h

Tviteraš Dalibor Jakšić izrazio je svoje negodovanjem incidentom na naplatnoj rampi, kada je jedna žena izgubila život, a više osoba je povređeno, uključujući i Zorana Babića direktora "Koridora Srbije", koji je zbog incidenta podneo ostavku na tu funkciju.

Automobil u kome se vozio Babić učestvovao je u lančanom sudaru u Doljevcu, u kome je poginula Stanika Gligorijević (52), a Babić zadobio otvoreni prelom butne kosti i pršljena.

- J*bem ti život, voziš se i staneš na naplatnu rampu da uredno platiš putarinu i otpozadi te sa 200 na sat udari zadrigli političar sa osnovnom školom i ti pogineš, a njega hitno prenesu u BG na lečenje - napisao je Jakšić.

Teodora Babić
Teodora Babićfoto: Printscreen

Njemu je putem društvenih mreža odgovorila Babićeva ćerka Teodora, koja je napisala:

foto: Instagram

- E ovako, za ovog ko je napisao ovo i za sve jadnike koji objavljuju. U Srbiji je poznato je poznato da čovek čoveku ne oprašta uspreh. Vi koji ste na dnu samo čekate one koji su na vrhu da naprave jedan jedini peh da biste mogli da ih prozivate. Ali verujte mi, time ispadate još jadniji nego što zapravo jeste, kompleksi i ljubomora će vas ubiti! Mogli biste malo da se pozabavite vašim životima koji su veoma bedni. Ne trudite se uzalud da poremetite ljude koji znaju svoju vrednost i koji će zauvek biti mnogo iznad vas. Hvala - napisala je Teodora uz smajlija.

BONUS VIDEO:

ZMIJE OD DVA METRA ZASTRAŠILE SELO KOD VLADIČINOG HANA: Sedam stepskih smukova izvađeno iz bunara porodice Miljković (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.