NADRILEKAR MIROLJUB U POLICIJI NEGIRAO SVE OPTUŽBE! Biljana očajna: Miroljube, je li laž i da je moj brat umro?
Miroljub Petrović, Foto: Printscreen/Youtube

užas!

NADRILEKAR MIROLJUB U POLICIJI NEGIRAO SVE OPTUŽBE! Biljana očajna: Miroljube, je li laž i da je moj brat umro?

Više javno tužilaštvo u Leskovcu je pre šest dana pokrenulo predistražni postupak protiv samozvanog doktora Miroljuba Petrovića

Objavljeno:

Najviše bih volela da je sve ovo laž, kao što to kaže Miroljub Petrović! Jedina istina je da ja sada imam samo grob, brata nemam, izgubila sam ga!

Ovo je rekla za Kurir Biljana Jovanović, sestra Slavča Petrova, reagujući na to što je samozvani doktor Petrović u policiji prilikom davanja izjave negirao sve u vezi sa optužbama koje je iznela. Prema njenim tvrdnjama, Slavčo, kome je bio dijagnostikovan tumor na mozgu, preminuo je 7. januara upravo zato što se pridržavao Petrovićevih nadrilekarskih saveta.

Više javno tužilaštvo u Leskovcu je pre šest dana pokrenulo predistražni postupak protiv samozvanog doktora Miroljuba Petrovića. On se sumnjiči za krivično delo protiv zdravlja ljudi.

- Ovo što se desilo rezultat je njegovih dela. Šta mi to lažemo? Lažemo da je moj brat umro? On nema emocije prema našem bolu - kaže Biljana.

- Razumem njegovu želju da bude doktor, ali ta želja je moju porodicu zavila u crno. Ne plašim se da kažem istinu, za razliku od njega koji se bavio neistinom. Svako treba da odgovara za svoje postupke. Policija me još nije zvala da dođem da dam izjavu, ali pretpostavljam da hoće. Njima ću ponoviti i potvrditi sve ono što sam već rekla.

Nakon što je PU Leskovac Višem javnom tužilaštvu dostavio izveštaj u vezi sa Petrovićem radi utvrđivanja postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iz čl. 259, st. 2 u vezi sa čl. 254 KZ, predmet je dostavljen Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu na stvarno nadležno postupanje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.