TUKLI GA I MALTRETIRALI DOK VIŠE NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Učenik se ispisao iz ZR škole zbog kontinuiranog nasilja
Učenik se ispisao iz ZR škole zbog kontinuiranog nasilja, Foto: Profimedia

dokle?

TUKLI GA I MALTRETIRALI DOK VIŠE NIJE MOGAO DA IZDRŽI: Učenik se ispisao iz ZR škole zbog kontinuiranog nasilja

Po predlogu Višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu je doneo rešenje kojim je odredio pritvor za sva četiri maloletna lica

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Zrenjaninu podnelo je 28. januara zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema četiri maloletna lica zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršila krivično delo Nasilničko ponašanje, tako što su od početka septembra meseca 2018. godine pa sve do 21.01.2019. godine, u jednoj srednjoj školi u Zrenjaninu, bili vinovnici vršnjačkog nasilja.

Kako stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva, oni su po prethodnom dogovoru, grubim vređanjem i vršenjem nasilja prema maloletnom oštećenom, u grupi, značajnije ugrozili spokojstvo učenika njihovog odeljenja iste škole, kao i maloletnog oštećenog, pri čemu mu je nanesena laka telesna povreda, na taj način što su ga kontinuirano vređali i zadavali mu udarce pesnicama u predelu tela. Osim toga, oni su nagovarali i ostale učenike njihovog odeljenja da vrše nasilje nad njim, zbog čega je maloletni oštećeni, ne mogavši više da izdrži takav stepen maltretiranja i zlostavljanja, 21.01.2019. godine prestao da odlazi u školu, da bi se 25.01.2019. godine ispisao iz srednje škole.

Po predlogu Višeg javnog tužioca u Zrenjaninu, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu je doneo rešenje kojim je odredio pritvor za sva četiri maloletna lica.

BONUS VIDEO:

Espreso intervju Biljana Jovanović, sestra Slavča Petrova, mladića koji je 7. januara preminuo od tumora na mozgu, nakon lečenja metodama Miroljuba Petrovića

(Espreso.co.rs / ilovezrenjanin.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.