NAČEKAĆEMO SE DO PROLEĆA: Sutra SNEG i KIŠA, a u Beogradu nešto DRUGAČIJE! IPAK, BUDITE NA OPREZU
U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno vreme!, Foto: Tanjug/​Dušan Aničić

PROMENJIVO!

NAČEKAĆEMO SE DO PROLEĆA: Sutra SNEG i KIŠA, a u Beogradu nešto DRUGAČIJE! IPAK, BUDITE NA OPREZU

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno vreme, na jugu i istoku mestimično sa kišom i susnežicom, na planinama sa snegom

Objavljeno:

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno vreme, na jugu i istoku mestimično sa kišom i susnežicom, na planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Jutro mestimično maglovito. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina. Vetar uglavnom slab istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od minus jedan do dva, najviša dnevna od dva do pet.

U Beogradu sutra maglovito jutro.Tokom dana umereno do potpuno oblačno sa slabim istočnim vetrom. Jutarnja temperatura oko jedan, najviša oko četiri. Biće klizavo jer sledi postepeno topljenje snežnog pokrivača.

U Srbiji do kraja sedmice promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme. U petak i subotu osetno toplije i vetrovito, uz topljenje snega i u planinskim predelima.

Biometeorološka prognoza za sredu, 30. januar:

Očekuje se relativno poboljšanje biometeorološke situacije za većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje cerebrovaskularnim i srčanim bolesnicima i nervno labilnim osobama

BONUS VIDEO:

DA SE NAJEŽIŠ! BEKVALČEVA IZNELA KRST NA LEĐIMA PA ODUVALA SVE: Zinućete kad budete videli! NEVIĐENO! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / BETA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.