SRBI PSUJU BOGA I IDU KOD HODŽE DA SE MOLE, A NE U CRKVU, ZATO IM JE LOŠE! Sveštenik SPC REKAO BOLNU ISTINU Srbije
Sveštenik Nemanja drži besedu vernicima, Foto: Fejsbuk

PALE TEŠKE REČI

SRBI PSUJU BOGA I IDU KOD HODŽE DA SE MOLE, A NE U CRKVU, ZATO IM JE LOŠE! Sveštenik SPC REKAO BOLNU ISTINU Srbije

Da li je čovek u pravu?

Objavljeno:

"Srbi, pravoslavci idu kod muslimanskog Hodže po zapis za molitvu", ove reči izgovorio je jerej Nemanja Bošković iz Bečmena na Badnji dan u porti svoje crkve, a sada se pojavio i video ove oštre besede koja mnogo toga govori o Srbima!

Okupljenom narodu, nakon paljenja Badnjaka obratio se jerej Nemanja i održao, kako kaže ispovedničku besedu, koja je mnogima zaparala uši.

Pojavio se i video u kom se od reči do reči čuje šta je sve sveštenik poručio vernicima na sveti dan.

"Braćo i sestre zamolio bih vas za par minuta pažnje", počeo je svoju besedu sveštenik Nemanja i nastavio:

"Ja bih braćo i sestre da vam se ispovedim. Vi ste, braćo i sestre moji parohijani i hoću da vam kažem da sam vrlo nezadovoljan svojom službom ovde u vašem mestu. Pre svega, preko cele godine crkva je prazna braćo i sestre. Godina ima 365 dana, oko 50 nedelja plus praznici a to je 70 službi godišnje, a sat vremena traje služba. Pitam se onda, braćo i sestre da li volite toliko vašu decu, porodicu kada nemate sat vremena da izdvojite boga radi, a smimi tim vaše dece. Pitam se, braćo i sestre, a mnoštvo naroda se žali kako im je loše, a mnogi idu kod muslimanskih hodža na blagoslov. Srbi, pravoslavci, koji slave svoju slavu. Hodža na Ledinama se hvali kako mu pravoslavci dolaze po hodžin zapis za molitvu. Verujte mi braćo i sestre da bez krsta u vašim kućama biti neće. Bez svete službe, bez ispovesti i bez pričešća. Ja vam kažem da kilo sveća da palite, bez ispovesti, bez pričešća, bez svete službe neće biti spasenja i nećete imati mira u vašim domovima", rekao je on i zatim dodao:

"Srbin psuje od Gospoda Boga do svih stvari na zemlji, do one najstrašnije psovke: "Ubiću Boga u tebi". Srbin to radi, a ne pita se zašto mi je tako loše".

Ovde možete pogledati kompletnu besedu o kojoj se priča:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.