MOLILA SAM SINA DA NE VERUJE LAŽNOM DOKTORU PETROVIĆU, SADA GA VIŠE NEMA! Vapaj ove majke odjekuje Srbijom
Miroljub Petrović, Foto: Printscreen Facebook / Miroljub Petrovic

TUŽNO

MOLILA SAM SINA DA NE VERUJE LAŽNOM DOKTORU PETROVIĆU, SADA GA VIŠE NEMA! Vapaj ove majke odjekuje Srbijom

Sve je objasnila

Objavljeno:

"Marijan i ja ostali smo bez njegovog oca i on je zbog tog gubitka dobio averziju prema medicini. To je razlog zašto se, kada mu je dijagnostikovan kancer pankreasa, obratio za pomoć Miroljubu Petroviću, imajući u njega puno poverenje". Ovako priča Jelenka Batovac, majka Marijana Batovca koji je preminuo u martu 2018. godine.

- Moj sin bio je mladić od 83 kilograma. Kada mu je dijagnostikovan rak pankreasa, kontaktirao je putem mejla Miroljuba Petrovića koji mu je predložio svoju detoks terapiju, odnosno da mesec dana pije samo njegove tinkture i sokove. Marijan se strogo držao te terapije. Nakon 40 dana smršao je 20 kilograma - govori Jelenka za "Blic".

Kako dodaje, sina je molila da jede hranu, jer mu je bila potrebna snaga.

- Znala sam da je to što sluša Petrovića besmisleno. Nakon razmenjenih poruka putem mejla, oni su se čuli telefonom i moj sin je kupio njegove tinkture. Sećam se, čak 17 bočica tih tinktura bilo je poređano na stolu, morao je da ih kupuje više jer ne može jedna da traje celu terapiju, a kupio je i nekakva ulja za masiranje spolja - dodaje Marijanova majka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.