MIROLJUB PETROVIĆ BRUTALNO IZVREĐAO SESTRU PREMINULOG ČOVEKA: Došla je kod mene obučena kao prostitutka! (VIDEO)
Miroljub Petorivić uputo je brutalne vrede Biljani Jovanović (32), čiji je rođeni brat Slavčo Petrov (31) preminuo, Foto: Printscreen

strašno!

MIROLJUB PETROVIĆ BRUTALNO IZVREĐAO SESTRU PREMINULOG ČOVEKA: Došla je kod mene obučena kao prostitutka! (VIDEO)

Petrović je na svom internet profilu objavio snimak monologa u kojem je, između ostalog i izvređao sestru preminulog momka

Objavljeno:

Miroljub Petorivić uputo je brutalne vrede Biljani Jovanović (32), čiji je rođeni brat Slavčo Petrov (31) preminuo 7. januara nakon što su slepo verovali uputstvima koja im je davao Miroljub.

Petrović je na svom internet profilu objavio snimak monologa u kojem je, između ostalog i izvređao sestru preminulog momka.

- Među tim novinama imaju jedne pištoljske novine koje su poznate po promociji nemorala i laži, destrukcije. I vidim ja se pojavljujem na naslovnoj strani, kaže "Miroljub Petrović nadrilekar, vara ljude da leči tumor, ovo-ono". Kad ono pročitam neka buzdovanka iz Makedonije, da joj ne spominjem ime, koja me je smarala preko mejlova - "Vi ste najbolji čovek na svetu, ovo-ono". Ja rekoh "Dobro, kad sam najbolji na svetu". "Moliću se za vas i vašu porodicu". I vidim ja ona nešto objavila kako sam ja odgovoran za smrt njenog brata. - pričao je kontroverzni lekar u kameru.

- Njen brat, koliko vidim iz ovog teksta, je imao tumor na mozgu i ona je mene kontaktirala preko mejla, sve ima tako u arhivi, ko hoće može da pogleda. I ja sam joj poslao program na mejl, šta bih ja uradio na njenom mestu, na mestu njenog brata. Rekao sam joj da treba da uradi jedan program čišćenja i jačanja organizma. Da izleči sam sebe, kao što je i sam sebi upropastio zdravlje, ne mogu ja da ga lečim. Ja se ne viđam sa ljudima, ja samo na i-mejl pošaljem program ozdravljenja. - a potom je iskoristio priliku da sebe uporedi sa doktorom Milanom Jovanovićem Batut:

- Ja samo radim ono što je radio čuveni doktor Milan Jovanović Batut, savetujem ljude da zdravo žive i ja sam toj mučenici iz Makedonije poslao mejl, ona mi se zahvaljivala, slala silu mejlova - rekao je Petrović u svom izlaganju, a potom se dotakao Biljane koja ga je optužila za bratovljevu smrt.

- Jednom prilikom kad sam ispred moje kuće sedeo, zaustavio se neki auto, izašla je neka devojka obučena kao da radi u javnoj kući, sa nekim šlicem i rekla "Mogu da vidim Miroljuba Petrovića", rekoh šta je ovo brate. Ja se setim ko je, ona se zahvaljuje, mislim se "Nisam joj rekao da ide kod Peranovića da se lečiš" i ništa, ja ispoštovao, rekao "Imam neka posla, ovo-ono" i ona rekla "Hvala" i otišla. Pre nekoliko dana ona meni šalje poruku preko Vajbera - "Vi ste ovo, moj brat je umro zahvaljujući vama"... Rekoh "Kakve veze imam, ja nikada nisam video tog momka" - završio je samozvani doktor.

Protiv Miroljuba Petrovića pokrenuta je istraga zbog nadrilekarstva, a on se snimkom na svom Jutjub kanalu pohvalio navodnom podrškom koju dobija od građana.

Pogledajte video snimak:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.