KAKO GA NIJE SRAMOTA DA SE SADA POZIVA NA SVETO PISMO?! Nadrilekar ponovo šokirao svojim obraćanjem! (VIDEO)
Miroljub Petrović, Foto: Printscreen/Youtube

bez blama

KAKO GA NIJE SRAMOTA DA SE SADA POZIVA NA SVETO PISMO?! Nadrilekar ponovo šokirao svojim obraćanjem! (VIDEO)

Pohvalio se podrškom koju dobija od građana

Objavljeno: 18:31h

Protiv Miroljuba Petrovića pokrenuta je istraga zbog nadrilekarstva, a on se snimkom na svom Jutjub kanalu pohvalio navodnom podrškom koju dobija od građana:

- Vaši mejlovi daju mi podršku da se borim pritiv pilićara, kokošara, miševa, koje ćemo da oduvamo, tako da ih pošaljemo na smetlište, gde im je mesto. Ove lažovčine... živimo u tako satanizovanom svetu, gde se satanisti slobodno kreću, mogu da rade šta hoće, ali sve ima svoj kraj. Kada čitamo Sveto pismo, vidimo na kraju da mi pobeđujemo, samo treba da ostanemo u sedlu, da izdržimo do kraja, kako kaže Hristos: "Ko izdrži do kraja blago njemu" - ispričao je samozvani doktor Petrović u kameru, tvrdeći da je dobio na stotine mejlova podrške.

Da podsetimo, slučaj Biljane Jovanović podigao je javnost na noge, jer ona tvrdi da je Miroljub Petrović kriv za smrt njenog brata Slavča Petrova (31) jer ih je savetovao da Slavčo ne pije lekove i ne ide na lečenje.

Oni su slepo verovali u reči Miroljuba Petrovića koji im je rekao da ni slučajno ne idu lekaru kad je njenom bratu otkriven tumor na mozgu i da će mu od njegovih tinktura biti bolje, te je, kako tvrdi sestra, kada je mladić preminuo, svu krivicu svalio na porodicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.