OTAC JE OBUKAO SINA I SEBE U HALJINE ZBOG IGRE! Srbi su brutalno izvređali dete koje NIJE KRIVO NI ZA ŠTA! (VIDEO)
Izgleda kao da su se baš dobro zabavili!, Foto: Printscreen / Facebook

REAKCIJE

OTAC JE OBUKAO SINA I SEBE U HALJINE ZBOG IGRE! Srbi su brutalno izvređali dete koje NIJE KRIVO NI ZA ŠTA! (VIDEO)

Reakcije su pomešane, jedan deo je bio zgrožen i čak je polemisao o polu deteta i njegovoj seksualnoj orijentaciji, dok je drugi deo grupe bio oduševljen i pun pozitivnih reakcija!

Objavljeno:

Na društvenoj mreži Fejsbuk, u grupi "Studenti beogradskih univerziteta", u kojima mladi komentarišu i raspravljaju o aktuelnim temama i fenomenima na internetu i u svetu generalno - jedan korisnik postavio je video oca i sina, a oko kog se povela velika polemika.

U videu koji je, pretpostavlja se, nastao negde u Americi, otac je obukao svog sina u kostim animirane junakinje iz Diznijevog filma, a zatim se i sam preobukao u plavu, gotovo prozirnu haljinu - nakon čega su oboje zaigrali u ritmu muzike i veselili se.

Jedan deo gledalaca ovog video snimka iz Srbije, kako se moglo zaključiti op komentarima, bio je zgrožen i čak je polemisao o polu i seksualnoj orijentaciji deteta, navodeći da dečak nije dečak već devojčica, a drugi deo je bio oduševljen ovim postupkom mladog tate i naveo da ih nije briga o tim stvarima, kao i da one nisu njihove za komentarisenje, već su pohvalili oca!

"Meni je ovo predivno, divim se kad očevi imaju sluha za svoju decu i čine šta god da ih uvesele, ohrabre, jednostavno kvalitetno provedu vreme sa njima. Imala sam sreće da mi je tata takav, a svojoj deci jednog dana, kad ih budem imala, želim isto to" , prokomentarisala je jedna studentkinja.

"Na ovo da naletim sa svojim mužem tačno bih se razvela i ponovo udala za istog. Koja slatkoća je u pitanju" , bio je komentar druge studentkinje.

Ipak, jedan student koji je član grupe napisao je da on ovako nešto ne podržava. "Ja mislim da je ovo dete muško. Ako je tako, onda je ovom liku bolje da ga vodi na basket ili fudbal, a ne da ga oblači u haljine i da ga uči da bude princeza" , na šta je dobio gomilu negativnih reakcija i protivurečne odgovore.

Na osnovu ostalih komentara, zaključuje se da je muški deo populacije bio protiv, a da su žene odreagovale dosta otvorenije i emotivnije.

Pogledajte video ispod i zaključite sami. Kakva je vaša reakcija?

BONUS VIDEO:

PLJAČKAŠ S FANTOMKOM HARA PO ŽELEZNIKU I SREMČICI! Ove radnje su mu meta, a kad nema para uzima SLATKIŠE!

(Pero Jovović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.