PO SNEGU I NA -5 ĆE SE POSKIDATI! Beogradom će sutra momci i devojke TRČATI U DONJEM VEŠU
Trka u donjem vešu i ove godine u Beogradu! / Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

jedinstveno

PO SNEGU I NA -5 ĆE SE POSKIDATI! Beogradom će sutra momci i devojke TRČATI U DONJEM VEŠU

Svi zainteresovani potrebno je da dođu u Beogradski trkački klub u Taduša Košćuškog 78 do 11.30. Trka počinje u podne.

Objavljeno: 25.01.2019. 13:19h
  • 29

Beogradska "Trka u donjem vešu", na trasi dužine 1.600 metara, biće održana sutra od 12.00 časova u blizini Dunavskog keja.

Ovo će biti treće okupljanje hrabrih i luckastih trkačica i trkača u okviru zabavne i besplatne trke u gaćicama. Trka će početi iz prostorija Beogradskog trkačkog kluba u Ulici Tadeuša Košćuška 78.

Dve godine zaredom grupa od desetak trkačkih entuzijasta, organizovala je ovaj nesvakidašnji događaj. Neočekivano, odaziv je bio odličan, pa se trci priključilo na desetine sugrađana, tako da ova trka već postaje redovna.

Po rečima organizatora trke Veroljuba Zmijanca, ideja je proistekla kao improvizacija ruske metode jačanja i oporavka organizma izlaganjem hladnoći i valjanjem u snegu, te danas veoma popularnoj i skupoj krio-terapiji koju vrhunski sportisti koriste posle napornih mečeva i treninga.

Želja nam je da u ovom, pomalo tmurnom i previše stresnom vremenu, ljudima pružimo jedan dan bezbrižnosti i udar dobre energije – a kako drugačije da se osećate kada se na -5 stepena Celzijusa skinete u gaće i trčite po snegu, a onda posle toga uđete u saunu, te popijete topao čaj ili čašu kuvanog vina? – rekao je Zmijanac, dok je pripremao specijalno dizajnirani trkački kostim za ovu trku.

Organičenja za prijavljivanje ne postoje i učešće je besplatno. Svako dobre volje, ko je spreman da se skine u gaće i istrči po snegu i minusu je dobrodošao.

Svi zainteresovani potrebno je da dođu u Beogradski trkački klub u Taduša Košćuškog 78 do 11.30. Trka počinje u podne.

BONUS VIDEO:

Kurir- Reklama za Kremansko proročanstvo

(Espreso.rs / Danubeogradu.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media