NISAM REKAO DA LEČIM, SAMO SAM IH SAVETOVAO! Miroljub Petrović u duelu sa Šešeljem TOTALNO PROMENIO PLOČU
Sukobili su se u studiju, Foto: Happy tv printscreen

OŠTRA DEBATA

NISAM REKAO DA LEČIM, SAMO SAM IH SAVETOVAO! Miroljub Petrović u duelu sa Šešeljem TOTALNO PROMENIO PLOČU

Petrović je otkrio i da je braneći Šešelja jednom završio i u zatvoru

Objavljeno:

Vojislav Šešelj i Miroljub Petrović imali su tv duel u kom su sukobili svoje stavove o medicini i lečenju raka, dan nakon što je lider SRS za Kurir izjavio da oštro osuđuje slučaj bivšeg radikala Miroljuba Petrovića, koji se bavi nadrilekarstvom - ubeđuje ljude da ignorišu medicinu pošto on leči tumor biljnim preparatima u svom centru, za šta uzima debele svote novca.

- Ja verujem u medicinu i u nauku. Ja sam i za prirodne metode, ali kao sporedne. Postoji metod lečenja gladovanjem, ali ako je rak u početnoj fazi. I tada organizam počinje da sagoreva kancerogene ćelije. Ako je rak uznapredovao, to je druga priča, i mora da se radi pod nadzorom lekara. Ja sam izlečio rak. Meni nisu dali na vreme da to lečim, godinu dana sam čekao nakon otkrivanja prvih simptoma, moglo je da se ne proširi iz debelog creva - ispričao je Šešelj.

On je kazao da koristi vitaminske preparate, samo kao dodatak lečenju i prevenciji, ali da se nikako ne sme oslanjati na alternativnu medicinu kao glavnu.

- Ti sad bolje da pričaš o rimskom pravu, ispade da si medicinu doktorirao. Ja sam studirao medicinu, ali sam doktorirao filozofiju, koja je takođe važna za zdravlje. Kad si bio u Hagu, učlanio sam se u tvoju stranku kao podrška, iako se ne slažem sa tvojom politikom: mapom Velike Srbije, parlamentarnom demokratijom - odgovorio mu je Petrović.

Petrović je otkrio i da je braneći Šešelja jednom završio i u zatvoru.

Na pitanje voditelja kako komentariše najavu da će ministarstvo poslati inspekciju u Petrovićev Institut za prirodnu medicinu, Petrović kaže da se ne brine.

Ja sam registrovan u Americi i držim predavanja onlajn - kaže o svom insitutu Petrović.

- Ja ljudima kažem da žive zdravo, ja nikog ne lečim, ja ne viđam pacijente - priznao je na kraju Miroljub Petrović.

- I ja sam protiv nadrilekarstva - sada tvrdi Petrović, iako je Biljana Jovanović otkrila medijima da joj je brat oboleo od raka preminuo a da im je Petrović rekao da ni slučajno ne idu kod lekara kad je njenom bratu otkriven tumor na mozgu i da će mu od njegovih tinktura biti bolje.

Kada je nesrećni mladić, inače epileptičar, preminuo, Petrović je svu krivicu pokušao da svali na porodicu.

Ko je boljeg zdravlja?!

Petrović je inače pokušao da isprovocira Šešelja, govoreći da ima "par kilograma viška", na šta mu je lider SRS odgovorio pozivom na opkladu: da odu na pregled i vide ko je u boljem zdravstvenom stanju, naročito kada su krvni sudovi u pitanju!

Šešelj: On je šoumen, ne shvatati ga ozbiljno!

Šešelj je inače u tv debati kazao da ipak misli da je Petrović samo šoumen koji nas "navlači" da pričamo o ozbiljnim temama da bi "nas izvrgao ruglu".

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Happy.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.