MAMA UZMI ME: Majka preminule Nađe (4) okačila slike svog ANĐELA! NIKAD NEĆU ZABORAVITI TVOJ POSLEDNJI VRISAK
Mala Nađa, Foto: Privatna arhiva

PRETUŽNO!

MAMA UZMI ME: Majka preminule Nađe (4) okačila slike svog ANĐELA! NIKAD NEĆU ZABORAVITI TVOJ POSLEDNJI VRISAK

Dragana je objavila Nađine fotografije, koje su napravljene onog dana kada je počeka devojčicina borba za život

Objavljeno:

Devojčica Nađa Petrović (4) preminula je 4. aprila 2018. godine od morbila jer zbog autoimune bolesti nije smela da primi MMR vakcinu.

Njena majka Dragana ne može da prežali što je izgubila svoje dete, a bol je vremenom sve jači.

Dragana je objavila Nađine fotografije, koje su napravljene onog dana kada je počeka devojčicina borba za život. Ispod njih je napisala i potresne rečenice.

Na dan kad je krenula tvoja borba za život. Dan koji nikada neću zaboraviti. Plava usta tvoja nikada zaboraviti neću. Borbu za vazduh, i izmučene jecaje tvoje. Vrisak tvoj dok su te vozili na intenzivnu negu, poslednje "mama, uzmi me". Rekoše mi dobro si ti, neće ti biti ništa, samo malo da te gledaju. Evo dokle nas je to "nije joj nista" dovelo, piše ispod fotografija.

Naime, mala Nađa preminula je od malih boginja nakon borbe koja je trajala tri meseca. Kao teškog pacijenta, njena majka Dragana mogla je svoju bebu da viđa samo dva puta dnevno. Da je dodirne, poljubi i zagrli u podne i u 20 časova. Jedan telefonski poziv oduzeo je Dragani i te dragocene trenutke. Posle tog zvona, nijedan zvuk više nema smisla, niti će ikad imati.

5. januara 2018. Nađa je primljena na Odeljenje intenzivne nege i izolacije. Međutim, 6. januara, kako nije bilo mesta na Odeljenju, primljen je dečak uzrasta devet meseci u njenu sobu. Taj dečak je imao morbile. Sedam dana kasnije, devojčica je utonula u san iz kog se više nikad nije probudila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.