AFERA BALTAZAR DRMA SRBIJU: Ilija Čvorović bi bio PONOSAN NA OVOG ČOVEKA, umešali su AMBASADU SAD i TRAMPA!
Ilija Čvorović bi bio PONOSAN NA OVOG ČOVEKA, umešani su AMBASADA SAD i TRAMP!, Foto: EPA Michael Reynolds, AP, Twitter

sumanuto puta sto!

AFERA BALTAZAR DRMA SRBIJU: Ilija Čvorović bi bio PONOSAN NA OVOG ČOVEKA, umešali su AMBASADU SAD i TRAMPA!

Ko je ovde lud?

Objavljeno: 10:22h

Od početka godine javnost u Srbiji uzburkala su brojna dešavanja i izazvala aposlutni bum na sprskoj sceni.

Ipak, čini se da ni Karleuša, ni Putin (koji su prvog meseca Nove godine ukrali slavu svima) ne mogu da "prismrde" aferi koja trenutno potresa Srbiju. Naime, korisnici društvenih mreža digli su glas protiv, kako su i sami naveli - "drukara".

Dovoljno je reći Baltazar i mnogi već znaju o čemu je reč. Za one koji još nisu upućeni (ako ima takvih), da pojasnimo...

Korisnik popularne društvene mreže Tviter koji koristi alias "Baltazar Farbar", pre nekog vremena objavio je tvit u kom se našalio na račun američkog predsednika Donalda Trampa.

To se nije dopalo drugom korisniku ove društvene mreže, izvesnom Bojanu Šaviji, koji zbog toga Baltazara prijavljuje putem Tvitera Američkoj ambasadi u Srbiji, navodeći u objavi da, "čovek koji se na Tviteru potpisuje kao Baltazar, koristeći rusku propagandu, radi protiv Američkog predsednika".

Zatim se obraća i samom Baltazaru, "moleći ga" da "ako konstruktivno ne može da doprinese Tviter zajednici, istu ostavi na miru, jer je Tviter namenjen drugoj vrsti komunikacije, od običnih ljudi do javnih ličnosti, i političara", stoji u objavi pomenutog Šavije, koji je šalu na račun predsednika SAD shvatio krajnje ozbiljno.

Ipak, čitava fama oko Baltazara nije se smirila nakon sumanutih dešavanja po ovom pitanju i prozivki građana, koji zaprepašćeni čitavom situacijom ne prestaju s komentarisanje. Baltazaru je nalog suspendovan, a Bojan Šavija nije stao sa objavama, već je počeo s još nerealnijim izjavama.

Naime, on je napisao da je "pozvan na sastanak u američku ambasadu, te da mu je ljubazna sekretarica Zdenka rekla da će USA verovatno obustaviti Tviter za Srbiju, dok se ne ispita situacija za Baltazara" (?!)

Oduševljen svojim doprinosom Tviter zajednici, i prijavljivanjem drugog korisnika ove društvene mreže, zbog čega samo on zna, Šavija je objavio i poruku "zahvalnosti" koju je dobio od samog Tvitera, ili kako već to da nazovemo...

Takođe, na svom nalogu napisao je i kako je zbog prijave Baltazara Američkoj amabsadi dobio niz uvreda, ali da za iste ne mari preterano.

Trenutno najpoznatiji Tviteraš (ili drukara) u Srbiji, na profilu jasno pokazuje svoje pozitivno orijentisane stavove ka NATO paktu, te kako i sam navodi, to ne krije.

Da li je afera Baltazar došla do tačke ključanja, saznaće se ako Tviter u Srbiji "obustave", kako reče sekeretarica Zdenka...

Do tad, stay tuned...

BONUS VIDEO: Ženu pokušavaju da izbace na sneg iz kuće, polila se benzinom, hoće da se zapali!

(Milica B.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.