ODLOŽENO IZBACIVANJE NADEŽDE IZ DOMA ZA 7 DANA: Izvršitelji se POVUKLI zbog bolesti njene MAJKE! (VIDEO)
ŽENU POKUŠAVAJU DA IZBACE NA SNEG IZ KUĆE, Foto: Espreso.co.rs

stravično

ODLOŽENO IZBACIVANJE NADEŽDE IZ DOMA ZA 7 DANA: Izvršitelji se POVUKLI zbog bolesti njene MAJKE! (VIDEO)

Žena se iz straha polila benzinom i preti kako će da se zapali živa!

Objavljeno: 09:36h
Jelena Čabović

Na adresu Nadežde Veljković iz Kaluđerice, jutros su došli izvršitelji u Ulicu Žikice Jovanovića Španca kako bi je iselili.

Žena se iz straha polila benzinom i preti kako će da se zapali živa.

Drama u Kaliđerici
Drama u Kaliđerici foto: Espreso.co.rs

Tvrdi da izvršitelji nemaju rešenje o izvršenju.

13:46 - Kraj drame u Kaluđerici. Iseljenje je odloženo za sedam dana zbog bolesti Nadeždine majke. Izvršitelj je rekao da će postupiti po odluci suda kada donese odluku. Porodica se složila sa tim.

13:34 - Policija tvrdi kako će uhapsiti Nadedždu zbog ometanja policije na dužnosti. Kažu kako imaju nalog i da će u kuću ući "milom ili silom".

13:20 - Izvršitelj provaljuje u dvorište!

13:15 - Izvršitelji beže od aprata i ne žele da budu uslikani. Nadežda brani kuću golim rukama, napala je izvršitelja! U toku je "burgijanje".

13:09 - Policija je provalila u ulaz kuće. Oko deset policajaca je ušlo na jedan ulaz, dok se bravar nalazi na drugom ulazu. Policija ne želi da odloži izvršenje i da sačeka zakazano suđenje. Trenutno je kuća u "opsadnom stanju".

Pogledajte video:

12:29 - Brat Nadežde koju izvršitelji pokušavaju da izbace na ulicu tvrdi kako je porodica imala "dil" sa policijom da bi oslobodili Nađinog supruga da ne ode u zatvor. Navodno, dogovor je bio da Nadežda pozajmi ostatak para za kuću od zelenaša i da se tako cela stvar završi.

- To je bio dogovor i svi srećni, međutim, prešli su nas i sada žele kuću, tvrdi Nadeždin brat za Espreso.

12:13 - Pozvali smo agenciju "Legal Ali" koja je naložila izvršenje za komentar, ali se nisu javljali. Nadežda ističe da "agencija uteruje dug", bez odluke suda!

11:47 - Policija pokušava da preskoči ogradu i da na silu uđe u kuću, kako bi iselili majku i ćerku. Komšije ceo događaj posmatraju u neverici. Izvrsitelj je zapretio Nadeždinom bratu kako da ćemu burgijom iseći ruku ukoliko je ne skloni pa makar robijao.

11:41 - Nadina majka je očajna i trenutno se nalazi u kući. Žena je operisana i plače jer ukoliko ih izbace na ulicu, nemaju gde, kažu one.

Nadeždina majka
Nadeždina majka foto: Espreso.co.rs

11:35 - Izvršitelji ne žele da pokažu nalog o iseljenju, a burgije za obijanje su spremne. Policija je ušla u dvorište. Nadežda tvrdi kako nadležni hoće da joj uspavaju pse.

1 / 3 Foto: Espreso.co.rs

Naime, kuća je vredna 100.000 evra, a da bi isplatila dug koji je dužna zelenašima (7.000 evra), napravila je sa njima kupoprodajni ugovor u kojem stoji da je morala da mu vrati dug do septembra 2018. godine.

Pogledajte video:

Kada je htela da mu isplati dug, tražio joj je celu kuću, tvrdi ona.

Nadeždina kuća
Nadeždina kuća foto: Espreso.co.rs

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.