NEZAPAMĆENA DRAMA U TIRŠOVOJ: Trudnica (23) pesnicom udarila DOKTORKU i čupala joj kosu!
U Dečijoj bolnici u Tiršovoj danas je došlo do ozbiljnog incidenta, Foto: Zorana Jevtić

skandal

NEZAPAMĆENA DRAMA U TIRŠOVOJ: Trudnica (23) pesnicom udarila DOKTORKU i čupala joj kosu!

Incidentu je, kako prenose mediji prethodio jučerašnji dolazak u bolnicu Svetlane J. koja je u petom mesecu trudnoće 

Objavljeno: 23.01.2019. 18:50h
  • 207

U Dečijoj bolnici u Tiršovoj danas je došlo do ozbiljnog incidenta kada je Svetlana J. (23) počupala i pesnicom udarila u lice doktorku Dušicu K.

- Incident koji se desio na Univerzitetskoj dečjoj klinici jeste fizički napad na doktorku. Na osnovu internih procedura klinike prijavljen je i evidentiran kao neželjeni događaj. Kao takav će po daljoj zvaničnoj proceduri biti razmatran u okviru Komisije za unapređenje kvaliteta rada Univerzitetske dečje klinike. Komisija je sazvana po hitnom postupku i imaće sastanak u najkraćem roku kako bi razmotrila slucaj" - kažu za "Blic" iz uprave Univerzitetske dečje klinike.

foto: Marina Lopičić

Morala da čeka

Incidentu je, kako prenose mediji prethodio jučerašnji dolazak u bolnicu Svetlane J. koja je u petom mesecu trudnoće.

Ona je dovela jednogodišnje dete na pregled zbog visoke temperature, ali joj je doktorka saopštila da moraju da se urade još neke analize.

Međutim, Svetlana je, kako tvrde u Tiršovoj, posle relativno dužeg čekanja samovoljno napustila bonicu i vratila se kući.

Jutros je Svetlana ponovo dovela dete koje je i dalje imalo visoku temperaturu. Ženu i dete primila je druga lekarka. Tokom razgovora sa pacijentom bila je prisutna i doktorka Dušica K. koja je bila upoznata sa jučerašnjim slučajem i koleginici je rekla da je "trudnica se detetom samovoljno otišla kući".

Nadležan sudija za prekršaje

Svetlana je odreagovala i fizički je napala, ali su se strasti brzo smirile. Ona je zatim primljenja je sa detetom na bolničko lečenje, dok doktorka nije imala vidljivih povreda.

Javni tužilac se izjasnio da o svemu bude obavešten nadležni sudija za prekršaje.

Bonus video:

(Espreso.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media