KRISTIJANU GOLUBOVIĆU POLA LICA U GIPSU! Slomljen nos ga nije sprečio da ispozira natovaren sa 3 kajle (FOTO)
Kristijan Golubović, Foto: Dragan Kadić

NIKAD VIĐENA FOTKA

KRISTIJANU GOLUBOVIĆU POLA LICA U GIPSU! Slomljen nos ga nije sprečio da ispozira natovaren sa 3 kajle (FOTO)

On se trenutno nalazi u Zabeli na izdržavanju kazne, gde bi trebalo da bude do 2020. godine

Objavljeno:

Sredinom osamdesetih bio je sitan lopov. Ugledao se na asove beogradskog podzemlja Arkana, Ljubu Zemunca i ostale. Sa samo 19 godina, napravio je "ludost" u restoranu hotela „Mažestik”, gde su se osamdesetih godina skupljali najžešći tipovi podzemlja. Upao je u restoran sa sačmarom i pred svima viknuo "Ja sam Kristijan". Time je na neki način ušao u svet kriminala, ali je za razliku od mnogih koji su na ovom polju dominirali devedesetih godina i dalje je živ.

Na Fejsbuk stranici "Legende devedesetih" svakodnevno se mogu videti slike kriminalaca koji su obeležili poslednje dve decenije prošlog veka. Neretko se na njima nađe i Kristijan, koji je po svom stavu i evidentnoj želji da uspe u ovom "poslu", ali i javnom eksponiranju ipak drugačiji od ostalih.

Među poslednjima je objavljena fotografija Kristijana Golubovića u društvu Aleksandra Gajića Mastifa, a najupečatljiviji detalj svakako je Kristijano polomljen nos.

Inače, Kristijan je takođe bio i učesnik rijalitija, a sada se nalazi u Zabeli na izdržavanju kazne, gde bi trebalo da bude do 2020. godine.

BONUS VIDEO: SRPSKIM GRANIČARIMA OVO NIJE PROMAKLO: Evo šta je Slovenac krio u specijalnom bunkeru u svom automobilu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.