KO O ČEMU, KU*VA O POŠTENJU: Sergej ne prestaje da PROVOCIRA, novim tvitom potkačio SVE!
Sergej Trifunović, Foto: Dragana Udovičić

SKANDALOZNO

KO O ČEMU, KU*VA O POŠTENJU: Sergej ne prestaje da PROVOCIRA, novim tvitom potkačio SVE!

Sergej ponovo proziva na Tviteru

Objavljeno:

Nakon što je glumac Sergej Trifunović novinarku Ivana Žigić nazvao ku*vom, u Srbiji se podigla velika prašina, a mnogi su osudili ovakvo glumčevo ponašanje. Sergej se nakon osuda i zahteva da se izvini novinarki Ivani, koja mu je zatražila komentar na pisanje Biljane Srbljanović, na svom Tviteru napisao sledeće:

"Zbilja, cela akcija vlasti, KZŠ Srpskog Telegrafa, dopis ministarstva, bla bla bla, sve se može svesti pod onu staru narodnu: “Ko o čemu, ku*va o poštenju.” Idemo sada na vesti iz sporta."

Podsetimo, Ministarstvo kulture i informisanja najoštrije je osudilo uvrede koje je glumac Sergej Trifunović uputio kako predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću poredeći ga sa Adolfom Hitlerom, tako i novinarki dnevnog lista „Srpski telegraf“ Ivani Žigić.

Ovakvo ponašanje glumca, pored Ministarstva kulture i informisanja osudilo je je i Udruženje novinara Srbije koje ga je pozvalo da se javno izvini, ali i predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je iz Davosa poručio da oni koji vređaju žene, a govore o pristojnoj Srbiji, zapravo sami nisu deo pristojne Srbije, jer je reč o ljudima koji se kreću u uskom socijalnom okruženju, u kojem izgleda misle da je sve dozvoljeno protiv političkih protivnika.

Takođe, oglasila se poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković koja je u saopštenju za javnost osudila mizogene izjave glumca Sergeja Trifunovića na Tviteru, kojima na neprimeren i seksistički način uvredio novinarku Srpskog telegrafa Ivanu Žigić.

BONUS VIDEO: SRPSKIM GRANIČARIMA OVO NIJE PROMAKLO: Evo šta je Slovenac krio u specijalnom bunkeru u svom automobilu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.