VRISCI DECE I LOMLJAVA U TRŽNOM CENTRU: Jutjuber izazvao masovnu histeriju u Novom Sadu, klinci totalno odlepili!
Deca poludela za jutjuberom, Foto: Prinskrin Instagram

hit

VRISCI DECE I LOMLJAVA U TRŽNOM CENTRU: Jutjuber izazvao masovnu histeriju u Novom Sadu, klinci totalno odlepili!

Baka Prase, koji je uz nekoliko drugih jutjubera, veoma popularan među mlađom generacijom, imiao je zakazano pojavljivanje u tržnom centru

Objavljeno:

Popularni jutjuber Bogdan Ilić odnosno Baka Prase, danas je u Novom Sadu izazvao opštu histeriju, koja se umalo pretovrila u potpuni haos, tako da je morala da interveniše i policija.

Baka Prase, koji je uz nekoliko drugih jutjubera, veoma popularan među mlađom generacijom, imiao je zakazano pojavljivanje u tržnom centru, zbog čega su tinedjžeri bukvalno napravili opsadu po hodnicima, želeći da što pre dođe do njega.

Gužva
Gužvafoto: Prinskrin Instagram

Gužva je bila ogromna, a Baka Prase je zbog navale na kraju morao da pobegne u toalet

Videvši to, deca su pojurila ka toaletu u kojem je njihov ljubimac bio, usput vrišteći, lomeći izloge, a neka od njih su čak i pala u nesvest. Na kraju je reagovala i interventna policija, koja je bila prinuđena da zatvori tržni centar i evakuiše posetioce.

Portal NS uživo navodi da je Baka Prase trebalo da nastupi pred svojim “unucima” oko 16 časova, međutim nije se pojavio, a potom je došlo do verbalnog konflikta a nakon toga i naguravanja između roditelja ali i dece.

Zbog naguravanja je oštećen jedan od štandova, a obezbeđenje je kada je sve bilo na izmaku kontrole pozvalo policiju koja je došla sa čak pet vozila.

Stvorila se ogromna gužva
Stvorila se ogromna gužva foto: Prinskrin Instagram

Tri vozila intervente policije brzo su stigla na lice mesta pa je situacija počela da se smiruje, obezbeđenje je dežuralo pored izlaza za evakuaciju u slučaju da situacija izmakne kontoli.

Najverniji fanovi odnosno kako sebe nazivaju “unuci”, ostali su do samog kraja da dočekaju Baku Praseta.

Bonus video

Emisija Kratki espreso- novogodišnji specijal (Premotavanje 2018. godine)

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.