REKLI SU DA NEMAJU ŠTA DA PRIJAVE! Kad su im izvrnuli čarape i novčanike, carinici su IMALI ŠTA DA VIDE (FOTO)
100.000 evra zaplenjeno je na graničnom prelazu!, Foto: CARINA INFO

otkrivamo

REKLI SU DA NEMAJU ŠTA DA PRIJAVE! Kad su im izvrnuli čarape i novčanike, carinici su IMALI ŠTA DA VIDE (FOTO)

Čarapa i novčanik puni neprijavljenih evra!

Objavljeno:

Carinici su protekle nedelje na graničnim prelazima Batrovci i Gradina sprečili prenos neprijavljenih deviza u iznosu od preko 100.000 evra.

Najsvežiji prekršaj otkriven je 17. januara 2019. godine na ulazu graničnog prelaza Batrovci kada je na red za carinsku kontrolu pristigao ''BMW'' turskih registarskih oznaka kojim je, iz Italije ka Turskoj, sam putovao turski državljanin.

foto: CARINA INFO

Na pitanje carinskih službenika da li ima nešto da prijavi, 49-godišnji vozač rekao je da sa sobom nosi lični prtljag i 10.000 evra.

Carinici su se ipak odlučili za detaljan pregled, a već prilikom otvaranja naslona za ruku primetili su nešto sumnjivo. Tada je u čarapi otkriveno gotovo 62.000 neprijavljenih evra.

foto: CARINA INFO

Nekoliko dana ranije, 14. januara 2019. godine na izlazu graničnog prelaza Gradina, sprečen je još jedan turski državljanin da prenese 42.500 neprijavljenih evra.

Tada je 45-godišnji vozač ''BMW'' austrijskih registarskih oznaka carinicima rekao da nema ništa da prijavi, ali je utvrđeno suprotno.

Putnik je, u novčaniku koji je nosio u zadnjem džepu, imao 42.500 evra, od kojih mu je 10.000 evra vraćeno, što je dozvoljeni limit koji može da se prenosi preko granice bez prijavljivanja.

foto: CARINA INFO

BONUS VIDEO:

CECA POSTROJILA POLICIJU ISPRED HRAMA PA IM IZDALA NAREĐENJE! Niko nije znao da je uradila OVO pred sam dolazak Putina! NEVIĐENO!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.