MOKRILI ISPRED HRAMA: Pojavio se SKANDALOZAN SNIMAK uoči PUTINOVOG DOLASKA!
Mokrili ispred Hrama, Foto: Printscreen/Twitter/Srdjan Dragojevic

užas

MOKRILI ISPRED HRAMA: Pojavio se SKANDALOZAN SNIMAK uoči PUTINOVOG DOLASKA!

Procenjuje se da je ispred Hrama predsednika Rusije dočekalo oko 125.000 ljudi!

Objavljeno:

Predsednik Rusije, Vladimir Putin na kraju jednodnevne posete Beogradu posetio je Hram Svetog Save na Vračaru, ispred koga se okupio veliki broj građana.

U pratnji patrijarha Irineja Putin je sa domaćinom, predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem obišao Hram, a na samom kraju posete se obratio prisutnima.

Procenjuje se da je ispred Hrama predsednika Rusije dočekalo oko 125.000 ljudi, a sve je proteklo u najboljem redu. Ipak, jedan detalj nije promakao režiseru Srđanu Dragojeviću, koji je na svom Tviteru postavio fotografiju, na kojoj se, pretpostavlja se, nalaze učesnici skupa koji su na tom mestu, prilikom važne posete odlučili da mokre.

- "Sns “verski” običaji. Ima li ko od botova i članova da rastumači šta ovo, konkretno, simboliše? Ima li ovaj čin poseban naziv i vreme upražnjavanja?"

Šta je prava istina, za sada nije poznato.

Podsetimo, predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je danas u posetu Srbiji, a po sletanju na beogradski aerodrom dočekao ga je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nakon toga, dvojica državnika su se uputila na Groblje Groblje oslobodilaca Beograda gde su položili vence, a održan je i svečani doček ispred Palate Srbija. Posle sastanaka zvaničnika posetili su Hram Svetog Save čime je poseta ruskog predsednika završena.

BONUS VIDEO: Dolazak Milorada Dodika ispred Hrama Svetog Save

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.