ZBOG PUTINA U ŠKOLAMA SKRAĆENI ČASOVI! Sutra je u Srbiji zbog njega VANREDNO STANJE! (FOTO)
Vladimir Putin sutra stiže u Beograd, Foto: AP / Sergei Chuzavkov

sve će biti blokirano

ZBOG PUTINA U ŠKOLAMA SKRAĆENI ČASOVI! Sutra je u Srbiji zbog njega VANREDNO STANJE! (FOTO)

Predsednik Vučić će na aerodromu lično dočekati ruskog predsedika

Objavljeno: 15:31h

Ruski predsednik Vladimir Putin sutra oko podneva stiže u Beograd i tim povodom, nivo bezbednosti biće podignut na najviši nivo. To će biti njegov 15. susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji će biti njegov domaćin.

U srpskoj prestonici vrše se poslednje pripreme uoči dolaska ruske delegacije, a osim izmena režima saobraćaja u određenim delovima Beograda, tokom trajanja posete predsednika Ruske Federacije na području glavnog grada biće preduzete maksimalne mere obezbeđenja, po takozvanom prvom stepenu.

Sudeći po objavama na društvenim mrežama i đaci će sutra "na svojoj koži" osetiti dolazak predsednika Rusije. Naime, kako je objavljeno na Tviteru, u pojedinim školama u samom centru časovi će biti skraćeni.

Podsetimo, predsednik Vučić će na aerodromu lično dočekati ruskog predsedika, a potom će se zajedno uputiti na Groblje oslobodilaca Beograda, gde će položiti vence oslobodiocima Beograda i na Spomenik Crvenoarmejcu.

Nakon toga sledi sastanak dva predsednika, a u okviru posete, na agendi je i potpisivanje oko 20 sporazuma, a samo deo njih u prisustvu dvojice šefova država.

Aleksandar Vučić biće potom domaćin Putinu na svečanom ručku, a građani Beograda i Srbije dočekaće dolazak predsednika Vučića i Putina u Hram Svetog Save, gde će im se, u obilasku Kripte i centralnog dela, pridružiti Patrijarh Irinej.

BONUS VIDEO: Espreso.co.rs je za vas snimio novogodišnju pesmu (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.