MOJA MAMA JE STALJINU REKLA NE, A SAD JE VODE PO ZIMI ISPRED HRAMA ZBOG PUTINA! Njegove reči su uzburkale Srbiju
Vladimir Putin sutra stiže u Beograd, Foto: EPA/Michael Klimentyev, Nebojša Mandić, Profimedia, Ilustracija

za putinov doček

MOJA MAMA JE STALJINU REKLA NE, A SAD JE VODE PO ZIMI ISPRED HRAMA ZBOG PUTINA! Njegove reči su uzburkale Srbiju

Čak i oni od +90 dočekuju Putina?!

Objavljeno:

Pravi bum u Srbiji poslednjih dana defintiivno je zvanična poseta Ruskog predsednika Vladimira Putina.

Prvi čovek Rusije sa svojom "svitom" sutra stiže u Beograd, a njegov domaćin biće predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Pored mnoštva onih koji s nestrpljenjem čekaju da ugledaju Putina, neki drugi navode da se od njih traži da prisustvuju poseti, hteli to ili ne. Naime, na društvenoj mreži Tviter jedan korisnik preneo je svoju zabrinutost, navodeći da njegovu majku koja je u poznoj straosti, vode na doček pred Hram Svetog Save.

Ironija je što se žena nalazi u gerontološkom centru.

- U domu za stare na Bežaniskoj klosi, gerontološki centar, počeli su da prave spiskove ko ide na doček predsedniku Putinu. Obezbeđen je prevoz. Moju mamu od 92. godine koja je rekla "Ne" Staljinu sada vode da umre od hladnoće kod Svetog Save - napisao je korisnik popularne društvene mreže.

- Zašto ne odbije? Zašto ne odete tamo da sprečite to? Pa ja bih otišla i haos im napravila, da je moja mama u pitanju", "Bože, što ne ostave te ljude na miru", "Spreči to,u čemu je problem???" - samo su neki od komentara na pomenutu objavu.

Čaršijom poslednjih dana kruže priče o "organizovanom prevozu" i dočeku koji će biti upriličen za Putina, a pojavili su se i plakati sa likom ruskog predsednika kojima se građani pozivaju na doček. Na njima je takođe istaknuto da je prevoz organizovan.

Podsetimo, predsednik Vučić će na aerodromu lično dočekati ruskog predsedika, a potom će se zajedno uputiti na Groblje oslobodilaca Beograda, gde će položiti vence oslobodiocima Beograda i na Spomenik Crvenoarmejcu.

Nakon toga sledi sastanak dva predsednika, a u okviru posete, na agendi je i potpisivanje oko 20 sporazuma, a samo deo njih u prisustvu dvojice šefova država.

Aleksandar Vučić biće potom domaćin Putinu na svečanom ručku, a građani Beograda i Srbije dočekaće dolazak predsednika Vučića i Putina u Hram Svetog Save, gde će im se, u obilasku Kripte i centralnog dela, pridružiti Patrijarh Irinej.

BONUS VIDEO: Espreso.co.rs je za vas snimio novogodišnju pesmu (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.