AKO NE POMERITE AUTO IZ OVIH ULICA OKO HRAMA, ODNEĆE GA PAUK! Zbog Putinovog dolaska gradom kruži OVO obaveštenje
Obaveštenje zbog Putinovog dolaska, Foto: Privatna arhiva

zbog putinovog dolaska

AKO NE POMERITE AUTO IZ OVIH ULICA OKO HRAMA, ODNEĆE GA PAUK! Zbog Putinovog dolaska gradom kruži OVO obaveštenje

Građani će morati da izmeste svoja vozila iz nekoliko ulica od večeras, pa sve do 17. januara do 20 časova

Objavljeno:

Zbog posete ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji, u četvrtak 17. januara doći će do velikih promena u saobraćaju, ali to nije sve. Naime, prema rečima ministra unutrašnjih poslova, Nebojše Stefanovića. preduzete su ozbiljne mere bezbednosti.

Vladimir Putin će prilikom zvanične posete Srbiji posetiti i Hram Svetog Save, a koordinator radova u Hramu, sve je spremno za dolazak visokih zvaničnika koji će, kako je predviđeno, obići kriptu i naos hrama.

Tim povodom, ulice oko Hrama i Trga Slavija biće u potpunosti blokirane, a kako smo se uverili, MUP je putem obaveštenja zamolio građane da svoja vozila u tom delu grada ne parkiraju od srede 16. januara od 22 časa do četvrtka 17. januara do 20 časova.

Građani bi u ovom perodiu trebali da izmeste svoja vozila iz sledećih ulica: Braničevskoj, Bore Stankovića, Katanićevoj, Krušedolskoj i Svetog Save.

U obaveštenju je takođe naglašeno da će JKP Parkig servis izmestiti vozila iz pomenutih ulica, ukoliko građani to ne učine.

foto: Privatna arhiva

Za sada se tačna trasa kretanje visoke delegacije drži se u strogoj tajnosti, ali je okvirna zona kretanja otprilike poznata.

Podsetimo, predsednik Vučić će na aerodromu lično dočekati ruskog predsedika, a potom će se zajedno uputiti na Groblje oslobodilaca Beograda, gde će položiti vence oslobodiocima Beograda i na Spomenik Crvenoarmejcu.

Nakon toga sledi sastanak dva predsednika, au okviru posete, na agendi je i potpisivanje oko 20 sporazuma, a samo deo njih u prisustvu dvojice šefova država.

Aleksandar Vučić biće potom domaćin Putinu na svečanom ručku, a građani Beograda i Srbije dočekaće dolazak predsednika Vučića i Putina u Hram Svetog Save, gde će im se, u obilasku Kripte i centralnog dela, pridružiti Patrijarh Irinej.

BONUS VIDEO: Espreso intervju, ministarka pravde Nela Kuburović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.